Tredje dagen

Igår så var vi i klassen som valt djur som linje, i Parken Zoo. De som valt häst var i nåt stall i torshälla.

Dagen på PZ var riktigt rolig, jag ser jättemycket fram emot varje onsdag!

Först så pratade våran "djurlärare" om vad vi kommer göra under dessa tre år, på måndagar och onsdagar när vi ska jobba med djur.
Det kommer bli så otroligt kul när vi börjar på riktigt, allt vi ska få göra! Tex mata djuren, typ hålla föreläsningar om djuren för besökare, och mycket mer! :)

Iallafall, vi fick vara med på matning av gibbonaporna, sandkatterna, flodhästarna och surikaterna. Alla de djuren är så söta att vi knappt kunde sluta titta på dem, vi stod jättelänge vid varje djur.

Vi fick snabbt favoriter i parken, (när jag säger "vi" så menar jag mig själv och tre i min grupp, de tre som jag hänger med överallt för att inte bli lämnad ensam ;)) minigris-kultingarna, kultingarnas pappa Joppe, flodhästungen Oliver, och vita kon Rut tex. Haha, så gulliga namn!
Jag fick mata surikaterna med maskar, våran lärare tyckte att vi var modiga som vågade göra det, men vi tyckte inte att det var något speciellt alls, inte varken äckligt eller läskigt. Vi älskar ju djur.

Jag längtar såå tills jag får ta hand om, och gosa med alla fina tamdjur där, och lära mig mer om dem :D


När vi slutade så var jag med Towe. Vi gjorde inte så mycket men jag tyckte att det var trevligt ändå, att bara träffa henne för det var länge sedan och vi kommer nog inte göra det så ofta längre nu när vi ju faktiskt går på olika skolor.


Men men, gårdagen var underbar. Att jag fick sån extrem skoskav att jag undrar hur jag ens lyckades ta mig hem gjorde ingenting, för dagen var verkligen värd det.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0