Idag har jag:

Tittat färdigt på serien  "Heroes" tillsammans med Melanie, kollat på första "sagan om ringen"- filmen (extended) tillsammans med Melanie, och varit på det vackra stället som jag kallar "utkiksberget" tillsammans med Ninjo.

Mer har jag inte att skriva, men jag har haft en riktigt rolig dag och det hoppas jag att ni också haft :)




Gosekillen! ♥




Några saker som ni kanske eller kanske inte vet

Jag har väldigt svårt för att släppa människor nära, jag vill helst vara ganska privat.

Det kan ta väldigt lång tid att lära känna mig för jag kan i början ha svårt för att veta om jag säkert kan ha förtroende för den personen.

När man har lärt känna mig ordentligt så är jag avslappnad, sprallig och snäll.

Jag är en drömmande och tänkande människa som oftast är i min egen lilla värld, så det är svårt för folk att få kontakt med mig eftersom man kan försöka ha en konversation med mig utan att jag märker det.

Jag är otroligt osäker, på mig sjäv, och på nästan allting.

Av alla personer som jag känner så är det ungefär bara 5 st som jag aldrig någonsin är blyg för.

Jag har väldigt starka känslor, men det visar jag inte för en enda människa. Bara för Ninjo.




Bild tagen under promenaden igår. Så vackert ställe! ♥





Lever lyckligt i nuet ♥

Hej vänner!
Igår när jag skrev så glömde jag massor som jag hade tänkt skriva haha, så ska försöka göra några inlägg nu, när jag ändå inte har nåt annat att göra. Eller egentligen, nu när jag är för lat för att göra något annat ;)

Att jag glömmer så fort beror inte bara på uselt minne, nej främst glömmer jag snabbt vad som hänt för att jag lever så mycket i nuet. Lyckligt ovetande om framtiden.


Men jag minns faktiskt vad jag gjorde igår haha. På morgonen efter frukost så gjorde jag precis samma sak som jag alltid gör på morgnarna när jag upptäcker att solen skiner och himlen är blå: Jag gick och hämtade älsklingen Ninjo.
Sen gick jag och vovven ner till ån och gick runt där en stund. Det var så vackert där, med solen som sken på vattnet och träden med sina fina, färgglada löv.
När vi traskat runt där ett tag och Ninjo blött ner sina tassar gång på gång när han försökte dricka ur en vattenränna utan att bli blöt (det såg otroligt gulligt ut!) så vandrade vi över bron och gick till stora stadsparken.
Jag menar verkligen att den är stor, det tog typ en hel timme för oss att gå runt i hela parken! ;)
Ninjo var jättepigg och glad som han alltid är nu på sistone, det gör mig så himla glad!
Samtidigt som jag gick runt i parken så pratade jag med min älskade pappa,  det var hur trevligt som helst.

När jag och plutten var tillbaka hemma hos honom så kollade jag på klockan, och upptäckte att jag och min trogna följeslagare varit ute på promenad i hela 1 timme och 50 minuter.
När vi kom hem så var Ninjo bra trött, han hoppade upp i soffan och somnade bums. Eller, han somnade efter att ha gett mig några underbart söta blickar som fick mig att bli ännu mer förälskad i honom än jag var innan. ♥

Resten av dagen var jag med Melanie, och idag ska jag också vara med henne och Ninjo.


Ha det så bra och njut ordentligt om du har en ledig dag  :D



När han sover så kan jag sitta och titta på honom väldigt, väldigt länge,
och bara tänka på vilken fantastisk varelse han är.
Jag ser på honom med kärlek i blicken. Att bara vara nära honom, se honom,
ger mig all glädje och kärlek jag behöver. Då spelar det förflutna ingen som
helst roll. Vad som är viktigt är här och nu.



Roligaste fredagen jag kan minnas!

Gårdagen var så underbar. Jag har inte varit så lycklig på länge. Jag blev gladare och gladare hela tiden!

Först, i skolan, så fick vi lyssna när en lärare berättade om vad man ska tänka på när man ska prata inför klassen. vad man ska och inte ska göra. Hur man ska göra så att de som lyssnar tycker att det är intressant tex.

Att det är så mycket som man måste tänka på gjorde mig ännu mer osäker, men jag vet att det var ganska nyttigt att få veta också. Någon gång måste jag ju börja kunna prata inför folk utan att vara rädd.
Vem försöker jag lura? Jag är sådan, jag är osäker på mig själv, osäker på vad andra ska tycka och tänka, osäker på hur jag ska vara för att folk ska tycka om mig.
Jag kommer nog i hela mitt liv ha lite av den rädslan i mig, paniken när många, eller bara några få, personer ska titta och lyssna på mig.
Usch, det är hemskt. Det värsta är att ingen förstår.


Men men, nu skulle jag inte berätta om min osäkerhet, utan om vilken rolig dag jag hade igår.


Senare på förmiddagen så skulle vi skriva utvärdering om hur vi tycker att det är på våran praktikplats.
Eftersom jag älskar min praktik och är en väldigt positiv elev (oftast) så hade jag bara väldigt positiva saker att skriva.


Sen var det lunch, och efter det så jobbade vi i våra grupper och gjorde klart vårat projekt.
Det gick jättebra, i början var vi väldigt ambitiösa. Men inte så länge.
Jag och de klasskompisarna som är in min grupp (som förresten är precis dom som jag hoppades att jag skulle hamna tillsammans med så jag är jätteglad för det) var väldigt förvirrade på eftermiddagen, vi hängde inte alls med vad som hände, alla gick åt olika håll och nån sa att vi skulle göra en sak och nån annan sa att vi skulle göra nåt annat, och vi blev till slut så uttråkade av att inte ha någonting att göra, att vi blev ganska oseriösa.
Det hela slutade med att vi satte oss i soffan och skrattade mer än vi jobbade ;)
Kul hade vi, man kan nog inte ha så mycket annat än roligt med de obeskrivligt söta och roliga tjejerna!


När vi slutat så pratade jag med Lova, för första gången på jättelänge. Så att få höra hennes röst och prata med henne gjorde mig ännu lyckligare än jag redan var.

Sedan, när jag trodde att jag inte kunde bli så mycket lyckligare, så träffar jag Iza och Towe. Mina älskade vänner som jag saknat så mycket!

När jag pratat en stund med dem så åkte jag till Melanie och var med henne några timmar, och det är alltid jättekul. Pratade med Lova en gång till när jag var hos Mel också :)


Faktum är att jag kortfattar väldigt mycket nu, för att inte inlägget ska bli för långt haha, det hände mycket saker må ni tro! ;D

Föreläsning om söta djuret katten

I torsdags så var ju jag, mamma och Susanna och lyssnade på en föreläsning om katter och deras beteenden.
Det höll på från 7 till 9, så jag var ganska slut när jag kom hem efteråt.

Men det var en otroligt bra redovisning, hur rolig och intressant som helst!

Man fick lära sig massor med saker som man inte haft en aning om, även saker som man trott varit på ett sett men egentligen inte är så. Jag blev riktigt fascinerad och överraskad av allt som den duktiga kattexperten sa.
Personer som har problem med sin katt av någon anledning fick förklaringar och hjälp.

När föreläsningen var slut så fick alla en liten påse, med olika sorters kattmat och godis i. Eftersom jag inte har någon katt så tänker jag skänka sakerna till katthemmet :)


Åh, om jag ändå var en kattexpert... En som kunde förstå katter. Det vore fantastiskt!

Höstlov!

Hej, jag hoppas att ni har det jättebra :D
Nästa vecka är det ingen skola, utan underbart höstlov. Det ska bli så härligt!
Ingen stress, ingen ångest. Bara roliga dagar fyllda med sådant som frambringar glädje hos mig.

Och så kan jag för första gången på mycket länge umgås med Ninjo precis så mycket som jag vill. Det är nog det allra bästa tror jag, hihi.

Jag hoppas även att vädret blir fint, så att man kan ta många promenader i den vackra naturen. För det är någontin som jag älskar, som ger mig känslan av trygghet och frihet ♥


Ja, för nu börjar en veckas frihet!!!


Känslor som inte kan beskrivas

Idag är en dag då jag inte kan beskriva vilka känslor jag har inom mig.
Det är antingen så att jag inte känner någonting alls överhuvudtaget.
Eller så känner jag så mycket att det är för mycket för min hjärna att ta in.

Jag är väldigt osäker på vem jag är idag, jag förvånar t.o.m mig själv med mina reaktioner på allting. Jag förstår mig inte på mig själv, varför jag gör och är som jag gör och är.
Det är svårare än man kan tro, att känna att man inte förstår vem man är.

Men en sak har jag äntligen bestämt mig för, och det är att jag inte tänker vara den jag "borde" vara eller den jag vill vara eller den jag "ska" vara. Nej, jag ska vara just den jag är. Visst gör jag många misstag, och visst ångrar jag precis allting som jag gjort och inte gjort idag. Men trots allt jag inte gillar med mig själv så tänker jag att inte kan förändras. Jag är jag och jag får acceptera allt som följer, både bra och mindre bra saker.
För innerst inne så vet jag att jag bara behöver tro på mig själv, lita på mig själv. Inte vara rädd för mig själv.
Acceptera mig själv. Lyssna på mig själv. För bara jag vet vad som är rätt och fel för mig. Bara jag vet hur jag ska kunna finna vad jag söker. Bara jag vet hur jag ska kunna förändra, förbättra vad jag vill ska förbättras. Bara jag vet vem jag är.
Jag ska alltid, oavsett allt, vara den jag är, äkta.

I have cats on my mind ♥

Hej på er, jag hoppas att ni mår bra :)

Igår glömde jag skriva, men gårdagen var en rolig och mycket mysig dag på katthemmet. Det stället har verkligen blivit ett av mina favoritställen, jag trivs där så mycket att jag knappt aldrig vill åka därfrån!
Ett tecken på det är att jag igår slutade halv 5 (samtidigt som personalen) fast jag egentligen ska sluta en timme tidigare haha.

Vad som var kul igår var att dagen på min praktikplats var mer händelserik än det brukar vara, trots det låga antalet katter så hade jag någonting att göra nästan precis hela tiden.
När jag inte hade någon uppgift så satt jag bara och pratade med de supertrevliga kattvännerna som jobbar där.

På djurhemmet finns nu bortsett från karantän endast 6 katter kvar, varav en är inackordering.
Av de som jag träffade allra första praktikdagen finns faktiskt bara 3 katter kvar.
Alla mina favoriter har nu flyttat. Hela tiden kommer nya hemlösa stackare dit, för att få en andra chans till ett bättre liv. Det är inte lätt att vara en liten katt alla gånger...

Jag önskar jättemycket att jag kunde förstå hur katter tänker, vad som egentligen pågår i deras huvud.
Ikväll ska jag, mamma och Susanna (Zambos matte) gå på en föreläsning om katters beteenden. Det lär bli väldigt intressant tror jag!

Jag har ärligt talat fått katter på hjärnan, dessa söta varelser är nästan det jag tänker på allra mest nu för tiden.
Sedan jag börjat praktisera på katthemmet så har jag börjat intressera mig om möjligt ännu mer än förut, de fascinerar och förundrar mig så mycket. De är så vackra, så hemlighetsfulla på något sätt, så speciella... ♥










2 friends that make me reallly happy ♥

När jag hämtat min väska i skolan så gick jag och hämtade Ninjo.
Sen blev jag i desperat behov att att träffa min fantastiska vän Towe, så jag tog med mig Ninjo och gick ända bort till snickarvägens förskola där hon, snäll som hon är, väntade.
Så jag pratade en stund med henne, en väldigt kort stund tyvärr, för hon har massor att göra.

Men att bara träffa henne överhuvudtaget känns bra, jag blir alltid lycklig när jag är med henne, hon sprider sådan positiv energi och glädje som smittar av sig! Hon är snällare och mer underbar än jag kan beskriva, hon är viktigare för mig än hon någonsin kommer att förstå. Att hon är lycklig är viktigare för mig än att jag är det. Jag börjar alltid sakna henne så fort vi sagt hejdå, jag vill vara med henne hundra gånger oftare än jag är, hon är en vän som jag inte klarar mig att vara utan allt för länge. Under alla år jag har känt henne så har hon hjälpt mig med så mycket, både stora och små saker. Många saker som hon antagligen inte är medveten om. När jag är ledsen, eller känner mig som sämst i världen så säger hon alltid precis de rätta sakerna för att muntra upp mig, och stärker mitt självförtroende. Hon är en av mina allra bästa vänner, jag tycker att hon är en för bra människa för att vara min vän. Jag är evigt tacksam för att jag har henne, jag vet att hon alltid kommer vara just den hon är. Jag älskar den tjejen, så otroligt mycket. Hon är den finaste vännen man kan tänka sig ♥


Någon annan som gör mig lyckligare än jag trodde att man kunde vara, är självklart Ninjo.
När jag har honom i min famn så känns allting perfekt, och jag vill inte ändra på någonting. Då önskar jag bara att tiden kunde stanna ett ögonblick, så att jag och Ninjo kunde få en enda stund tillsammans som var tillräckligt lång.
Jag njuter av varje minut vi får tillsammans
Denna yorkshireterrier vände snabbt upp och ner på hela mitt liv, och gjorde det fantastiskt.
Varje gång jag tittar på honom och han möter min blick, så ler jag, hjärtan bultar jättesnabbt, jag blir tårögd och jag blir varm i hela kroppen av glädje och tacksamhet över att han finns.
Han är kärlek för mig, och han är den trognaste vännen någonsin. När vi är tillsammans så håller han sig hela tiden nära mig, och han vill alltid sitta i min famn och mysa hur länge som helst, han tröttnar aldrig på mig. Det älskar jag verkligen. För mig är han både till utseendet och personligheten den gulligaste jag har träffat i hela mitt liv. Han är den som visat mig vem jag ska vara, den som får mig att känna mig som en bra och betydelsefull människa, den som aldrig någonsin skulle döma mig utan bara finns, när jag behöver någon att prata med, eller bara behöver känna mig fri och trygg. Den enda som jag känner är lik mig. Jag är människa och han hund, men vi är som en enhet. Han är väldigt, väldigt älskad av mig, minst sagt. ♥



My beautiful friends!






Lättnad

Som tur är så var det inte så allvarligt, branden alltså. Nu ska jag snart hämta mina saker :)


Ååååh!

Jag är så stressad och nervös just nu. Den här dagen blev verkligen inte som jag hade väntat mig, inte på långa vägar.
Först hade vi idrott, dans på friskis o svettis. Efter det så var det dags för matteprov. Det kändes inte som att det gick så bra, men jag får väl se. Bara så ni vet, om jag inte klarar provet så tänker jag inte skriva det här.... :P

Hur som helst, efter provet så gick jag, Mira och Jenny till "your choice" och åt. När vi kom tillbaka så tänkte vi gå genom mälardalens högskola som vanligt. (våran skola är nämligen i samma byggnad som den)
Då fick vi veta att vi inte fick gå in, för brandlarmet hade gått.
Så vi, helt jätteförvirrade, försökte hitta resten av klassen. När vi gjort det så började en lång, nervös väntan på ett besked om det var brandövning eller inte.
Efter en lång stund så skulle vi få information. Informationen var inte det minsta positiv.
Nej, för nu, exakt i detta ögonblick, så är det full brand inne på mälardalens högskola, och jättemycket rök inne i våran skola! Så vi får inte gå in för att hämta våra saker, utan alla som kunde ta sig hem fick göra det nu, bara som de var, en del fick gå utan jacka t.o.m. Jag hade iallafall jacka och nycklar med mig som tur var, men väskan med mobil och allt ligger dessvärre i mitt skåp och jag vet inte när jag kommer kunna gå dit igen.

Åh, jag är jättestressad och nervös nu, jag vet inte vad jag ska ta mig till... :(

En helt vanlig måndag

Den här dagen har varit som vilken måndag som helst. Hehe, knappast.
Eller, mitt humör har varit det samma som varje början på en ny vecka, alltså jättetrött men glad, entusiastisk och positiv.
I morse så hade jag inskolningssamtal. Där pratade vi om samma sak som jag hört varje år, att jag måste våga prata, framförallt våga fråga om jag behöver hjälp med något, stort som smått.
Men jag måste säga att jag har utvecklats ganska mycket, om jag tänker tillbaka på hur rädd jag var för att prata när jag gick på högstadiet, så vet jag att det är stor skillnad nu.
Jag är fortfarande livrädd att prata inför klassen, och jag vågar absolut inte alltid prata med klasskompisarna om vad som helst.
Men trots det, om jag får säga det själv så har jag gjort en klar förbättring :)

Efter det förtroliga samtalet så åkte jag till parken Zoo, för att ha en vanlig skoldag där. Mitt bland alla djur, det är så härligt!
Först var det teorilektion, den här gången om ergonomi, som ju är väldigt viktigt när man jobbar på tex zoo.
Vi fick även mata grodorna och resten av reptil, grodjur, fiskar, insekter, som vanligt.

Senare gjorde jag och två kompisar det enligt mig allra roligaste, nämligen matade alpackor med päronbitar. Alltså alpackor är helt otroligt gulliga, ser ut som en blandning av lama och kamel ungefär, fast mycket sötare!
Det var jättekul när de åt från handen, att få komma närmre dem än någonsin annars.
När vi gett dem mat så var det råttornas tur. Vi bytte mat och vatten till dem, och så lät vi dem klättra lite på oss.
Jag tycker att de är underbara små varelser!


Efter lunchrasten så åkte vi tillbaka till skolan, för att fortsätta med vårat projekt "djurskötsel"
Jag tycker att jag var duktig, några har precis börjat men jag jobbade hårt idag, så har skrivit en och en halv sida på datorn hihi :)


Jag måste plugga matte och flera andra saker, det känns ovant. För fram till alldeles nyligen så har vi inte haft något att jobba med hemma alls, och nu helt plötsligt så kommer allting på en gång.
Det är första provet på gymnasiet för mig och min klass imorgon, självklart matte...
Men det känns ganska okej just nu, jag förstår det allra mesta och känner för ovanlighetens skull att jag faktiskt hinner med.



Ha det bäst! ♥








Några bilder





Jag var tvungen att ta kort på lövet för jag tyckte att det hade så coolt mönster och färger!





Gulligaste hunden jag någonsin träffat, på alla sätt! ♥





Bästa delen av Ninjo ♥

Idag har jag inte varit det minsta lat, tvärtom.
Eller, jag vaknade kvart i 9, men det kändes riktigt skönt för jag brukar alltid annars sova ut ordentligt.

Efter frukost så gick jag ut, först gosade jag en stund med Zambo och sedan gick jag ut i skogen.
Där tog jag en promenad helt ensam. Det var bara jag och fåglarna, och alla andra djur som man inte ser men som finns där.
Jag gick till en stor sten ungefär mitt inne i skogen. Där satte jag mig och blundade, och bara njöt medan jag lyssnade till naturens ljuva musik.

Över en timme senare så träffade jag Melanie på ängen bredvid där hon bor. Vi pratade lite och jag förhörde henne på hennes läxor.


Sen gick jag hem för att äta lunch, efter det så begav jag mig till Ninjo, hämtade honom och så gick vi till Rinmansparken, ett enligt mig mycket fint ställe att promenera med hund på.
Plutten var helt sig själv idag, jättepigg och glad som vanligt. Det gjorde mig så lycklig!
Han visade upp den allra bästa delen av sig själv, den delen av honom som jag älskar allra mest.
När han visar upp den sidan så är han pigg, glad, lekfull, kärvänlig, gosig, och främst; livsglädjen fullkomligt lyser om honom ♥



Ha det fint!

Igår

Igår var jag lat från dagens början till slut. Först så vaknade jag tjugo över 8, ovanligt pigg och utvilad.
Medan jag åt frukost så pluggade jag matte (ja, jag börjar få läxor) jag var så duktig att jag gjorde det i 2 timmar :)
Jag gick även ut med Ninjo på eftermiddagen. Han var inte alls sig lik, trött och hängde med huvudet och ville inte gå.
Senare kom jag på att hans humör var förändrat pga vädret, lågtryck.
Det brukar annars vara jag som blir tröttare och på sämre humör när det är dåligt väder och han som är pigg och glad, men igår var vi båda helt tvärtom ;)

Men vi gick hem till honom och satt där och gosade desto mer istället.

Resten av dagen satt jag bara i tvsoffan under fleecefilt och kollade på film/tv.

Jag såg på en fullkomligt fantastisk dokumentär om ett lejon som hette Christian. Så himla rörande berättelse
Den handlade om hur två män adopterade honom när han var liten lejonunge, och hur de 3 blev de allra bästa vännerna. När han tilll slut blev för stor för att ha som husdjur så släppte de honom ut i friheten där han fick klara sig själv. Han klarade sig fint trots att han var så tam och levt med människor hela sitt liv, tack vare sina lejoninstinkter.
Tre år efter att de två männen lämnat honom där så åkte de tillbaka för att se ifall han skulle komma ihåg dem och komma till dem, som han alltid gjort när han bodde hos dem (han var verkligen som en hund, lika sällskaplig och allt) Och nog kom han ihåg dem! Först när han fick syn på dem så tittade han lite misstänksamt och noggrant, som för att vara säker på att det var just dem. Han gick långsamt mot dem 10, 15 meter. Sedan kunde männen inte vänta längre utan ropade hans namn. Då ökade Christian farten, rusade fram till dem och hälsade på dem genom att kasta sig upp på dem med framtassarna på deras axlar. De 3 vännerna kramades verkligen.
Man såg tydligt glädjen och kärleken i blicken på både människorna och lejonet.

Den återföreningen var det mest rörande och fina jag någonsin sett i hela mitt liv.
Inte mycket kan få mig att gråta, och särskilt inte filmer.
Men det här var helt verkligt, inte påhittat. Och deras lycka över att träffa varandra gjorde att tårarna rann. Stunden var för dem full av glädje och kärlek, ni skulle ha sett hur lyckliga de var över att vara tillsammans igen efter en så lång tid. 
Helt fantastiskt, jag kan inte beskriva känslan när jag såg denna dokumäntär, jag blev helt mållös.

Ni borde verkligen se den. Den är bara en halvtimme lång men jag kan lova att tiden går riktigt snabbt och att man inte blir uttråkad en sekund!
Den heter "Lejonet Christian" <3

Övernattning med klassen

Jag sov ju över i skolan i torsdags. Först hade vi vanlig skoldag (så vanlig som en skoldag nu kan bli när man går naturbruk på real) och 3 gick jag hem för att packa. Klockan 4 var jag tillbaka i mitt "tredje hem" och hos mina underbara nya vänner. Vi fick fixa tacos själva, vi had trott att lärarna skulle laga maten åt oss men icke, vi fick göra precis allting själva, inklusive all städning haha.
Efter maten så for vi bara runt och larvade oss och hade kul, som alla tonåringar :D

Senare så kollade vi på filmer, först "Just go with it" och sen "trollkarlens lärling"
Den första såg inte jag och Jenny särskilt mycket av, för vi gick in och ut hela tiden.
Vi tyckte nämligen att det var alldeles för varmt inne så vi gick ut och tog en promenad runt tågstationen. Sen började vi tycka att det var för kallt så då gick vi in och kollade på filmen igen. 5 minuter senare gick vi ut igen och sådär höll vi på ett tag.
Sista filmen såg jag bara jättelite av, för när den började så somnade jag, efter en stund vaknade jag och kort därpå så somnade jag igen. När filmen var slut så vaknade jag igen och då hade resten av klassen somnat.
Jag vaknade och somnade om och om igen. Hela natten...

På morgonen så var jag väldigt seg. Fråga mig inte hur i hela världen jag lyckades eftersom jag var i skolan, men jag kom en kvart försent till lektionen... :P


Men det var skoj, jag längtar till nästa sak som vi ska göra alihopa tillsammans.

Livet är underbart ♥

Hej hej mina vänner, jag hoppas att allt är bra med er!
Själv så mår jag toppen, det är bara att läsa rubriken haha.

Tyvärr så hinner jag inte skriva mer idag än jag hann igår, men jag ska kortfatta lite.

Igår sov jag alltså över i skolan med klassen. Det var jättemysigt och kul, jag sov inte särskilt mycket pga tunn madrass så jag är väldigt trött och har ganska slut på energi. Men det struntar jag i, att vara med kompisarna i skolan har blivit ett av mina favoritintressen! :)

Vi fick sluta innan lunch idag, då gick jag, Marina, Jenny och Ivar och åt på pastahuset, sedan satt vi på tågstationen ett tag och pratade, klassens (enligt mig) snällaste Emelie kom också och då blev det ännu roligare.
De är så roliga och snälla allihopa att inga ord räcker till för att beskriva det.


Lite senare på eftermiddagen så gick jag och Ninjo ut i skogen, vi tog en långpromenad och var borta nästan 2 timmar. Helt underbart om ni frågar mig. Min plutt är världsbäst, jag älskar honom så så så mycket!



Ha en fin fredagskväll ♥

Kul med gänget!

Hej :) Jag kom nyss hem från skolan, hinner bara göra en snabb hälsning, sen ska jag iväg dit igen.
Vi ska nämligen ha tacokväll och för de som vill- sova över. Jag är inte 100 på om jag ska sova kvar, det beror lite grann på vilka som ska göra det.
Men hur som helst så tror jag att det kommer bli en jätterolig och mysig kväll med klassen! :D
Iallafall så hoppas jag det, hoppas det så så mycket, för jag tycker verkligen jättemycket om att umgås med dem.


Kramar ♥

20 saker

10 Saker som jag älskar just nu:

1: Färgglada löv
2: Min mysiga skola
3: Boken jag läser just nu; "Under din hud" (fantasybok om dödligaa människor och odödliga feer)
4: Jättelugna låtar med vacker text eller fint budskap
5: Tända ljus
6: Mysiga hemmakvällar
7: Fortfarande "Twilight" såklart
8: Vara med djur
9: Känslan av glädje
10: Kommer inte på en sista... Hmm...  Jag älskar att det finns så många saker som jag älskar...



5 saker som jag ogillar:

1. Mörker
2: Kyla
3: Att jag alltid är så orolig över allt
4: Att jag inte kan kontrollera min blyghet fast jag förfärligt gärna vill
5: Känslan av att vara övergiven


5 saker som jag saknar:

1: Haparanda och pappa
2: Solen
3: Zambo och Ninjo
4: Varenda människa som jag kan kalla för min vän
5: Friheten som jag kände i somras













Katter, höst

Idag var jag på katthemmet igen. Det kändes verkligen härligt att komma tillbaka dit, jag har längtat dit ända sedan jag gick därifrån förra gången, för två veckor sedan :)

Där var det ganska annorlunda, ännu en katt har flyttat, men från karantären har det kommit tre nya. En långhårig och lurvig vit kisse med bruna fläckar. Hans namn är Lufsen och han är riktigt fin. Han flyttade idag men jag fick gosa med honom på förmiddagen.
Så var det en till långhårig och lurvig katt, Nalle Puh. Han är inte renrasig, men jag tror att han har Birma i sig. Han har klarblåa ögon och är så himla vacker, verkligen en fröjd för ögat!
Den tredje heter Kevin och han är "bara" en huskatt. Han är korthårig med en väldigt fin teckning, både fläckig och randig, med en stor vit fläck på halsen och vita tassar.

Alla katter på katthemmet är helt underbara personligheter. Ingen liknar någon annan, alla är otroligt speciella.
Jag älskar dem allihopa. De fascinerar mig hela tiden. De är fantastiska djur, jag är helt förälskad i dem. ♥


Vad jag har gjort där hela dagen idag:

*Dammsugit varje bur och hela rummet.
*Lekt med kattungen Ester och Kevin.
*Gosat med alla katter flera gånger. Förutom Pipen (för han kommer inte överens med de andra katterna så han får sitta instängd i sin bur)
*Ätit påläggschoklad från Tyskland. Så himla gott, visste inte ens att det fanns.
*Läst om hund och kattraser.
*Pratat med de supertrevliga människorna i personalen.

Haha, mitt svar när Kim lite efter 3 sa  "du kan gå hem nu om du vill, här finns inget att göra"
"Nej, jag trivs här!"
Jag stannade faktiskt till lite efter 4, fast jag egentligen ska sluta halv 4, snacka om att jag tycker om att vara där :)



Snälla Oktober, kan du inte snälla ändra vädret? Byt ut mulet mot soligt ibland. Ge mig lust att
gå ut så att jag får träffa min Ninjo. Få bort mitt dåliga samvete när jag aldrig går till honom.
Hjälp mig att hitta lusten och viljan till att ta en promenad med min älskade hundkompis.
Snälla, jag ska aldrig klaga igen, jag ska aldrig be om något mer igen. Gör bara mig denna
enda tjänst så kommer jag låta dig göra så mycket höst du vill. För jag älskar ju hösten innerst
inne, den är underbar, som alla årstider.





Det går inte en dag utan att jag har roligt minst en liten stund

Hej, jag hoppas att ni mår bra :)
Idag var det demokratidag i skolan, så vi hade inga vanliga lektioner.
Först så fick vi gå till våra grupper, med både ettor, tvåor och treor i varje.
Eftersom jag aldrig pratat med dessa personer förut och absolut inte känner dem, så vågade jag självklart inte säga ett ord. Helt knäpptyst var jag hela dagen, bortsätt från rasterna då jag pratade med kompisarna.
Annars bara satt jag där och tittade ner i golvet.

Som tur var så var jag inte ensam om att göra det, för en av mina klasskompisar som alltid pratar jättemycket när hon är med de 2 hon alltid är med men alltid annars är väldigt blyg, sa inte heller någonting. Det känns lite skönt att för ovanlighetens skull inte vara den enda i hela klassen som är blyg, (förutom jag så är det några till) jag gillar den förändringen. Men samtidigt så tycker jag självklart synd om de andra blyga för jag vet ju hur jobbigt det är att vara det, att alltid vara nervös, att inte våga prata fast man så otroligt gärna vill...

Vi hade debatt och fick lyssna på föreläsning, rätt så intressant faktiskt.
Vi pratade om att alla ska respektera alla, och att alla ska bli behandlade likadant. Sådant tycker jag är mycket viktigt, och för mig helt självklart.
Senare så gjorde vi en elevenkät, och sist så fick vi fika.

Just den här skoldagen var inte bland de roligaste ;)


Men desto roligare fick jag på vägen hem, för då träffade jag mina underbara vänner Lina och Jossan. Det var så länge sen sist, jag har verkligen saknat dem jättemycket. Att träffa dem gjorde hela min dag, så fort jag såg dem så blev jag väldigt väldigt glad! :D
Jag älskar er sötnosar ♥


När jag sagt hejdå till dem så gick jag och köpte fyra paket nudlar för 25 kr, min nya absoluta favoritmat! ;)


Jag har kommit på att jag verkligen är glad och har roligt varendaste dag nu för tiden, inte alltid precis hela dagen men alltid iallafall minst en liten stund.

När jag är riktigt glad så får jag mycket mer lust till att göra saker, så fort jag kom hem så började jag genast städa mitt rum så noggrant jag bara kan, och så har jag farit runt överallt som en galning och babblat på som en papegoja om allt och inget, och mest för mig själv haha!


Fantastiska älsklingsvovve!



Kram på er // Yorkielover

Höstbilder ♥









Jätterolig dag!

Idag har jag haft roligt precis varje liten stund! :) Först i morse så var vi i Parken Zoo som vanligt. Först fick vi ta hand om skötseln för reptilerna, mata dem, duscha dem och så.
Sen hade vi teori, om djur såklart. Det är alltid lika intressant, jag älskar verkligen att lära mig saker om djur.

Innan det var dags för lunch så gick vi till osthuset, för att ta hand om tamråttorna där. De gudomligt söta råttorna!
Vi städade hos dem och gav dem mat. Det bästa av allt var självklart att få gosa med dem. Två var väldigt skygga och sprang iväg när vi ville klappa dem, men det fanns en som var så otroligt social, den ville hela tiden klättra på oss och gosa. Så söt! :D

Efter lunchen så tog vi en omväg, och gick runt och kollade på massa djur.
Vi fick även denna dag se lejonungarna, och även de båda vuxna. De var jättenära, bara ca en meter från glaset.
De vuxna, och allra särskilt hanen med sin stora man, är så vackra att jag knappt kan slita blicken från dem.
Ungarna är rena definitionen av ordet söt, helt oemotståndliga!


Senare åkte vi ner till våran lilla skola för att börja jobba med vårat nya projekt.
Jag och jättesöta och snälla Jenny stannade kvar på skolan för att jobba lite extra. Senare kom hennes pojkvän, som också är den enda killen i våran stora klass (vi har fått två till klasskamrater så nu är vi 35 st!)
Vi hade bara tänkt stanna en liten stund, men vi skrattade så mycket och hade så kul så vi stannade ända till 5, när lärarna slutade haha!



Mina klasskompisar är för himla härliga och snälla och uderbara, och roliga osv. De är bättre än vad jag trodde. Jag känner mig så trygg när jag är med dem. Utan tvekan och helt ärligt kan jag säga att jag har hamnat precis där jag hör hemma och att jag nog inte kunnat få det bättre. Min klass gör mig verkligen riktigt glad, minst sagt ♥


Vackra färger!


Basmaskinskörning

I onsdags så åkte vi från skolan kl 9. 1,5 timme senare var vi framme på Skogslotten där vi bodde under de 2 dagar vi var i Norrköping.
Först när vi kom dit så fick vi välja vilken vilken stuga vi ville bo i. Alla de små röda stugorna var mysiga, vi valde tyvärr den med hårdast madrasser, men jag fick sova uppe i våningssängen och det tyckte jag om. Förutom att jag hela tiden oroade mig för att jag i sömnen skulle vända på mig så att jag ramlade ner haha. Jag ramlade aldrig ner ;)

När vi gjort oss "hemmastadda" så var det lunchdags, och sen började det hårda men roliga arbetet.
Mina rumskompisar och jag fick köra traktor första dagen, efter teorilektionen. Gud vad nervös jag var, både innan, efter, och allra mest under själva körningen. Traktorn var ganska hög, det var lite läskigt att sitta uppe i den. Jag tyckte faktiskt att det var ganska svårt att köra den, särskilt att backa, som jag totalt misslyckades med varenda gång, i stället för att backa in mellan två koner så backade jag rakt in i dem, jag lyckades även med att ställa mig totalt på tvären, "traktorgubben" skrattade en aning mycket åt mig då, han sa att han aldrig varit med om det haha!
Man fick köra runt några varv, och man fick åka sicksack mellan koner. Mer än två timmar höll vi på.

Runt 5 på eftermiddagen var vi klara för dagen, helt slut var vi. Sent på kvällen var nästan hela klassen i "matstugan", sjöng singstar, dansade runt och bara hade allmänt kul tillsammans tills det var dags att sova.
Morgonen därpå fick vi jättetrötta dra oss ur sängarna halv 7 för frukost kvart i 7.
Halv 8 var det sedan teorilektion igen, alla var vi så trötta att vi höll på att somna hela tiden.
Det är inte det att jag tyckte att det var jobbigt att gå upp just den tiden som vi var tvunga att göra, jag år ju ändå alltid upp den tiden varje skoldag. Det var bara det att dagen innan hade varit så ansträngande och vi somnade lite för sent för vi gjorde "sanning eller konsekvens". ;)

Efter teorilektionen och lunchrasten så fick vi köra fyrhjuling. Det var så in i helskotta roligt, jag ville nästan aldrig sluta! Och om det inte varit för att det var superkallt, så hade jag kunnat sitta där flera timmar till.
Det var ganska mycket lättare att köra fyrhjuling än traktor, men att backa var mitt problem alltid.
Jag lyckades tyvärr med att göra vad som var totalt förbjudet, två gånger backade jag in i min kompis Jenny (alltså hon satt på en fyrhjuling, jag backade inte rakt in i henne) och en gång backade jag in i släpkärran.
Bara för att jag var så trög och glömde bromsa, en av fyrhjulingsgubbarna blev ganska arg på mig, ni vill inte veta hur mycket jag skämdes...
Men som sagt, det var otroligt kul att köra, vi fick köra upp och ner för små backar (typ jord/grushögar) och sicksack och lite allt möjligt. Roligast, och även läskigast, var att köra fort, jag gasade hela tiden, det var så härligt!

Ja, två timmars körning av fyrhjuling blev det, sen var vi lediga resten av kvällen. Så himla skönt, vi var verkligen helt slut.
Nästa dag var vi först lediga i två timmar, då tränade vi till teoriprovet som vi skulle ha senare den dagen. Två timmar var alltså den enda pluggtid vi fick...
Efter de två timmarna så fick jag köra fyrhjuling igen, för de tyckte att jag behövde träna mer för att bli godkänd.
Resten av mina rumskompisar körde traktor.
Jag fick träna på bromsning, som tydligen var det jag hade problem med.
Jag tränade och tränade, gång på gång. I 30 km/h körde jag en sträcka och sen skulle jag släppa gasen när jag kommit fram till två koner, och jag skulle stanna mellan fyra koner.
De första typ 4 gångerna gick det inte alls, men till slut så bestämde jag mig för att jag skulle klara det, det fanns inget annat alternativ. Och jag har ju märkt att om jag verkligen verkligen vill något, då lyckas jag med det.
Så jag gasade, släppte gasen och bromsade. Och jag gjorde allting precis som jag skulle, gud vad glad jag blev!
Då frågade den snälla av gubbarna om jag kunde visa att det inte bara var en engångsföreteelse.
Självklart gjorde det mig jättenervös, men samtidigt väldigt peppad. Och så gjorde jag exakt likadant en gång till.
Åh det kändes så bra! Han blev jätteglad för min skull och gav mig en kram.
Kompisarna hade suttit och kollat på mig när jag körde, och de tyckte att jag var duktig.

Att det finns så många snälla människor på ett och samma ställe, helt fantastiskt!

Teoriprovet klarade jag tyvärr inte, men jag kunde inte vara ledsen över det särskilt länge. För när jag kom hem till Eskilstuna så sken solen och himlen var helt blå, och mitt underbara hem och mamma väntade. ♥


Otroliga nya vänner

Jag är så lycklig över att vara hemma, har verkligen saknat allt. Men jag saknar "rumskompisarna" väldigt mycket, de är så snälla och omtänksamma att jag omöjligt kan förklara det. För de är snälla och omtänksamma på ett otroligt speciellt sätt som jag aldrig varit med om förut.
Jag tror att de tycker att jag är snäll också, Johanna sa iallafall att hon tyckte att jag är den snällaste av oss. Hon är gulligare än gullig.
Dagarna i Norrköping har varit både jättejätteroliga, och lite grann motsatsen.

Det var hur kul som helst att umgås med klasskompisarna. Oftast. Inte alltid. Jag får så mycket skuldkänslor och jag blir så arg på mig själv för att jag är så feg när jag är med dem.  Några gånger satte jag mig helt ensam på golvet, och hur många gånger de än försökte tvinga mig att komma till dem istället så insisterade jag på att jag ville sitta för mig själv. För det ville jag verkligen en del stunder. Dock inte innerst inne. Men så är det nästan alltid; min hjärna vill en sak och mitt hjärta en annan, och jag vet inte vilken väg jag ska följa, vilken som är rätt för mig.
Så då sätter jag mig för mig själv, och bara försvinner in i min egen lilla värld en stund.
De måste tyckt att jag var helt konstig, och det kan jag inte säga emot. Jag är lite annorlunda, på gott och ont.

Men om jag tänker tillbaka riktigt ordentligt så vill jag inte ändra på någonting, jag ångrar ingenting.
Jag tror att de vet lite mer om hur och vem jag är nu, och de verkar till min enorma glädje tycka om mig, för den jag är.
Jag längtar tills jag får träffa dem igen, de är såå underbara och roliga att vara med! :)



Nån annan gång ska jag berätta om körningen av traktor och fyrhjuling, om några timmar ska jag till min saknade vän Melanie så jag skriver nog inte mer idag.
Att köra fyrhjuling var det roligaste jag har gjort :D Traktor var rätt så kul, men svårare, det gick inte särskilt bra för mig.
Stället vi bodde på var mycket fint och mysigt och det fanns några söta djur där.

Ja, det var väldigt kortfattat haha.



Ha en härlig lördag vänner! ♥



















Exhausted...

Hej, jag hoppas att ni har en härlig fredagskväll :)
Själv är jag så lycklig för jag är hemma i mitt underbara lilla hem! Har haft en hel del hemlängtan borta i Norrköping med massa människor som inte riktigt vet vem jag är, och som jag inte känner så mycket än. Men jag har haft otroligt kul också, ska berätta mer detaljerat imorgon.
De som var mina rumskompisar är iallafall de absolut bästa kompisarna i klassen, jag tycker verkligen jättemycket om dem!

Jag är så trött så det kan ni inte gissa, dagarna har varit riktigt intensiva och jag är både kroppsligt och mentalt helt slut. Ni skulle bara veta.


Nej, jag ville bara göra en liten hälsning hihi. Kram, och ta hand om er ♥


Glad och lycklig

Nu tänker jag skriva vad jag tycker att det är för skillnader på att vara glad, och på att vara lycklig.
Först, att vara lycklig är enligt mig en mer intensiv känsla, och mer positiv.

Glad är jag nästan precis alltid, jag kan liksom vara glad även om jag är sjuk tex, och även om jag är ledsen så kan jag också vara glad. Jag är glad varje dag, och jag visar för alla hur glad jag är.
Visst, att vara glad är kul, men inte så speciellt.

Men lycklig, det är jag bara vid speciella tillfällen, av alla möjliga orsaker.
Jag kan bli lycklig av  saker som tex gulliga kommentarer/ sms och komplimanger.
Annat som ger mig känslan av lycka är att träffa de jag tycker om, vara med djur, promenader i skog m.m.

Den allra starkaste lyckan är för mig att träffa pappa, och umgås med Ninjo och alla mina andra vänner.

Jag blir också lycklig av många låtar, som har ett speciellt fint budskap eller en vacker text.


Glad eller lycklig känns även olika tycker jag, när jag är glad så ja, mår jag bra och är positiv tex.
Men när jag är lycklig så känns det i hela kroppen, jag blir liksom helt varm och darrar, jag kan inte sluta le, och jag har en extrem livslädje som ger mig massor med styrka och energi. Då känner jag att jag duger som människa. ♥



Första "resan" med klassen

Imorgon så ska vi i klassen till Norrköping, vi kommer hem igen på fredag. Det vi ska göra är, hur konstigt det än låter, ta körkort för traktor och fyrhjuling. Det är något vi som år denna linje måste göra.
Jag tycker att det hela ska bli både roligt och läskigt, vet inte vilket jag tycker mest... 

Det blir ju lite som en klassresa, och jag ska bo med 6 fina tjejer som jag hoppas få lära känna mer. Fast om jag tänker efter så vet jag mer om dem än de om mig. Senast idag så sa dem att jag vet allt om dem, men de vet inte nånting alls om mig. Det är ganska sant, jag pratar så gott som aldrig om mig själv när jag är med dem utan låter de prata och lyssnar intresserat.
Hur som helst, det ska bli superkul att få umgås med dessa roliga kompisar, och jag hoppas innerligt att jag kommer lyckas med att ta körkort!

Åh, jag både längtar och inte längtar! ;)



Kramar ♥

Rolig klass och roliga skoldagar

Mina skoldagar är nu för tiden ganska speciella. Speciellt roliga och allt. Särskilt de dagar då vi har våra lektioner i Parken Zoo.

För vi sitter där och har en helt vanlig teorilektion om djur. Så helt plötsligt skriar åsnan Mister högt så vi alla hoppar till!
Då kom jag verkligen på var jag befann mig någonstans haha!


Igår så började vi dagen i PZ med att mata reptilerna och amfibierna. Alltså tex eldsalamandrar och fiskar.
Jag och Johanna fick uppgiften att mata sprutfiskarna och axolotl. Den sistnämnda är förresten ett otroligt gulligt djur med ett riktigt speciellt utseende, sök på den på google så får ni se.
När den skötseln var klar så fick vi gå ut och kratta och skyffla ekollon tills lunchdags (vi var tvungna att få bort alla ekollon från marken för att de är giftiga för hästarna som går lösa där på Lilla Zoo. Det var ett enformigt jobb, men roligt. Ungefär som jag tycker att det mesta är i skolan.

På eftermiddagen så begav vi oss till skolan och tittade på två filmer, en som handlade om en leopards liv. Leoparden hette Tjololo, han var jättefin och en smart och skicklig jägare.
Den andra filmen handlade om anakondor. Inte direkt med på min tio i topp - lista på favoritdjur, men filmen var lite häftig ändå.


Jag älskar min klass, alla djurälskande tonåringar i den är så himla söta och snälla, och verkligen hysteriskt roliga, jag skrattar typ hela dagarna när jag är med dem. Jag tycker om allihopa, de är toppenmänniskor! :)


Hösten är en härlig tid

Hej på er denna härliga höstdag! Jag tycker verkligen att hösten är för himla härlig. Trots kylan och många dagar med dåligt väder så är det en fantastisk tid på året, jättevackert med alla färgglada löv o.s.v :D

Jag njuter av alla soliga höstdagar vi får, tex den här dagen är väldigt fin för att vara oktober. Perfekt för en skogspromenad tänkte jag efter skolan, och gick och hämtade Ninjo.
Lille gubben var nästan piggare än någonsin, han älskar hösten - och i synnerhet löven - lika mycket som jag, vi får båda extrem energi när vi kommer ut i naturen och bland löven, vi bara springer och springer!
Vi är alltid två små lyckliga optimister haha.

Eller, faktum är att jag är mest lycklig och mest optimistisk när jag är med Ninjo.


Hur som helst, det enda jag egentligen ville säga just nu är att jag älskar hösten. Jag hoppas att ni gör det också, och att ni har lika härliga höstdagar som jag! :)






Jag älskar hösten, och Lova ♥



















Friendship ♥

Lova, jag säger som du sa till mig, det är skönt att jag har dig.
I love you so much!



En helg med världens bästa Lova

Jag har ju som sagt haft det jätteroligt med Lova i helgen. Vi har varit både i farten och lata (som alltid)

I fredags så hann vi inte med så mycket för jag kom sent på eftermiddagen.
Men när jag kom så gick vi hem till henne, åt lunch, och gick och köpte godis. Resten av kvällen tittade vi på idol och sen somnade vi och sov riktigt gott hela natten. Alltså även jag gjorde det, det brukar jag aldrig göra nu för tiden annars.
Vi vaknade efter 8 morgonen därpå, frusna som vi alltid är, men skönt utvilade.
Först åt vi frukost, sen hjälpte jag henne med hennes dela ut "reklam- runda" i ca en timme. Jobbigt att springa uppför och nerför massor med trappor, men lite kul är det faktiskt också :)

Senare åt vi lunch, supergoda våfflor, och efter det så cyklade vi ner på stan. Jag köpte en orange halsduk, den finaste, mysigaste och varmaste jag nånsin sett.

Ja, exakt vad vi gjorde sen är jag inte så säker på att jag minns, men jag tror att vi fotade.
Jag älskar Lovas systemkamera, måste verkligen skaffa en kamera själv!

Ganska sent den kvällen så spelade vi sällskapsspel, jag älskar verkligen att göra det.
Nästa morgon så åt vi frukost, och sedan begav vi oss ut i det kalla och vackra vädret (nollgradigt och frost men samtidigt sol) och tog massa jättefina kort på oss.
Den stunden var otroligt rolig och härlig, trots att vi frös jättemycket så var vi glada, och de allra flesta bilderna blev mer än lyckade så det var jättekul!

Resten av tiden innan jag skulle hem så spelade vi sällskapsspel igen.
Jag längtar redan tillbaka, saknar min Lova.


Jag ska visa några av mina favoriter av bilderna som vi tog, snälla snälla rara kommentera dem :)  





Från en bästa vän till en annan ♥

Hej på er :)  Igår orkade jag inte skriva, för så fort jag kom hem från Lova så gick jag ut med Ninjo och sen var jag alldeles för trött.

Jag hoppas att ni haft en jättebra helg! Min helg har varit underbar, den kan inte vara annat när jag är med min finaste, älskade vän, för jag är alltid jättelycklig när jag är med henne! :D

Men självklart så längtade jag efter min andra bästis under tiden jag var i Nyköping, och så fort jag klivit ur bussen så skyndade jag mig till vovven och drog ut på en fantastiskt härlig höstpromenad med honom.
Gud vad jag skrattade när han skuttade runt bland löven, han är ju så liten så bara huvudet stack upp haha.


Jag totalälskar hela helgen som varit, den har varit en av de bästa så långt jag kan minnas!


Mina allra bästa vänner, en med två ben och en med fyra. Båda lika fantastiska, båda lika viktiga för mig. ♥

Hej, godnatt

Hej, jag hoppas att ni mår bra :)

Jag vill bara göra en snabb liten hälsning och säga att jag inte kommer blogga förrän på söndag.
För jag ska nämligen till Lova imorgon, saknar henne enormt mycket så det ska bli superkul!
Nu ska jag sova, dagen har varit en vanlig skoldag bara så jag har ingenting att berätta. Och jag är väldigt trött, samtidigt väldigt lycklig. Godnatt mina vänner.


Ha en trevlig helg, kramar ♥






The last couple of days

Nu ska jag, både detaljerat men samtidigt kortfattat, berätta om de senaste dagarna, bara för att jag för stunden inte har något bättre för mig.

Lördags: Var med Melanie så gott som hela dagen, vi tittade på film och gjorde pannkakor.

Söndags: Först var jag och mamma på tuna park, sen var jag med Melanie och vi tittade på film och spelad kort.

Måndags: Var på Parken Zoo hela dagen. Hade mest teorilektion men fick även mata tex grodor och ödlor, och titta på de tre små lejonungarna. De var så himla gulliga att jag knappt kunde slita blicken från dem! Efter skolan var jag med Melanie för tredje dagen i rad, vi tittade på film igen.

Tisdags: Hade vanlig skoldag, först idrott i gymmet på friskis o svettis, sen matte, sen lunch (vi fick skynda till your choice för att hämta mat, sen skynda tillbaka till skolan, sen kasta i oss maten, sen mirakulöst nog hinna till lektionen i tid) sen matte, sen slut.
Sen var jag kattvakt, låg och gosade med mysiga Zambo, hans spinnande fick mig ännu en gång att somna.

Idag: Passat Zambo. Hade praktik på katthemmet. Tre katter har blivit sålda, två av dem är storfavoriter för mig. En av mina favoriter som flyttade förra veckan har kommit tillbaka. Jag gosade jättemycket med kattungen Ester, annars var det mest städning och sådant. En lång dag.
När jag kom hem så ringde jag Anci, som mötte mig ute med Ninjo. Jag tog en rolig promenad med den underbara yorkien. När jag lämnat honom så var jag med Zambo tills hans matte kom hem. Och nu sitter jag här :)



Mer än så har jag inte att skriva idag. Men jag hoppas att ni har det jättebra, det har iallafall jag! ♥



Kramar Yorkielover


Happy again ♥

Hej hej :) Förlåt mig så mycket att jag skriver så sällan på sista tiden. Men helt ärligt så har jag inte haft lust att göra någonting, hade inte innan idag känt äkta glädje sedan jag träffade Ninjo senast, vilket var alltför länge sedan, tisdag förra veckan.
Och när jag inte är glad så sitter jag bara och deppar och väntar på att tiden ska gå...

Men, nu bestämmer jag mig för att eftersom jag är lycklig igen så ska jag fokusera på det lyckliga nuet, och inte tänka på det mindre lyckliga förflutna. De dagarna då jag bara tänkte på Ninjo hela tiden och var helt deprimerad för att jag inte träffat honom på länge. Sådana dagar är aldrig roliga, jag har så himla svårt för att vara positiv sådana dagar.


Idag träffade jag min älskade Ninjo igen! Det är främst därför som jag är så lycklig :D
Som jag har saknat honom! Så fort vi fick syn på varandra så började hans ögon lysa, svansen gick som en propeller, och han började dra jättemycket i kopplet som Anci höll i. Samtidigt så blev jag genast varm i hela kroppen av glädje, (hade glömt hur det kändes) kunde inte sluta le, och fick plötsligt massor med energi.
Sen sprang jag och Ninjo mot varandra och efter att vi hälsat riktigt ordentligt så tog jag kopplet, och sen så rusade jag och min hundkompis iväg. Vi bara sprang och sprang bland löven och njöt så otroligt mycket av det härliga ögonblicket!
Han gör mig så lycklig varenda dag jag träffar honom, jag älskar honom verkligen mer än allt. Min ständigt trogna vän.
Han är nästan helt bra i tassen nu, haltar lite smått fortfarande.
Men han springer som aldrig förr, är faktiskt piggare nu än innan han gjorde illa sig!

Han är en glad vovve med en intensiv livsglädje som fascinerar mig varje dag. ♥


Åh, jag är såå såå lycklig nu!




Tomhet

Hej! Jag minns knappt när jag skrev sist, tror det var i torsdags ;)
Jag hade tänkt vänta med att skriva tills jag hade massa intressanta saker att skriva, men det verkar dröja så länge att jag skriver nu iallafall fast jag inte direkt har så mycket att skriva haha.

I fredags var sista dagen på katthemmet för mig. För den här gången alltså, från och med nu på onsdag så ska jag dit en gång i veckan under hela terminen. Så kul!!
Men, i fredags så började dagen likadant som den torsdagen, städning av alla burar och rummet, byta mat och vatten till katterna mm. Den här dagen gick allting mycket snabbare än dagen innan, så när det var dags för förmiddagsfika så var vi klara. Så då fick vi en extra lång lek och mysstund med katterna. Vi busade med kattungarna ett tag, sen gick vi in till Zita. Under hela arbetsdagen så gick vi in till henne 3 gånger, för att få umgås extra mycket med henne eftersom det var den sista dagen någonsin som vi fick träffa henne.
Hon var gosigare än någonsin, det var jättesvårt för mig att lämna henne, jag ville verkligen inte göra det.
Jag vet att hon kommer få det jättebra, och bli jätteälskad, men JAG älskar henne också. Det var en väldigt sorglig stund, att säga hejdå till den mest speciella katt jag har träffat i hela mitt liv.

Jag längtar redan tillbaka till mina fyrfota vänner där, när jag kommer nästa gång så har nästan alla fått nya hem.
Roligt och tråkigt på samma gång.


Något som bara är tråkigt, som gör mig ganska ledsen är att jag saknar Ninjo mer än jag på något sätt skulle kunna beskriva, och jag vet inte ens när jag kommer träffa honom igen.
För det första, han och Anci är i Stockholm. För det andra, han haltar. Lilla älsklingen har hoppat ner från Ancis höga säng och vrickat tassen.
Så jag får inte gå ut med honom, och eftersom de inte ens är hemma så kan jag inte hälsa på honom.
Jag blir galen! Jag vet inte vad jag ska ta mig till när jag inte kan träffa honom,  jag kan inte vara utan honom...

Älskade fina Ninjo, bli bra snart. Du måste kunna hoppa och springa igen! :)


Utan Ninjo så känner jag en stor tomhet.



Min kärlek till dig är den största kärleken jag känner till. Annorlunda, men stark. ♥


RSS 2.0