Snälla klasskompisar jag har

Jag kom på en sak som jag måste skriva här för det var så gulligt.
På rasten innan matten idag så satt jag och min kompis Jenny vid ett bord i fikarummet.
Lite senare kom hennes kille och min klasskompis Ivar till oss.

När Jenny gick iväg till sitt skåp så reste sig Ivar till hälften, sen tittade han på mig, satte sig igen och sa:
"Nej, jag kan inte dissa dig. Jag tänkte göra det först. Men jag kan inte dissa dig, du är så söt och snäll och rar. Typ docksöt."

Gulligt va? :) Jag bara log vänligt och glatt mot honom, jag menar, vad svarar man på det där?


Jag tycker att mina klasskompisar är så söta när de ibland helt plötsligt kommer på att jag befinner mig i närheten av dem fast de glömt bort mig på grund av att jag aldrig säger något, för då börjar de genast vara jättesnälla och prata med mig så att jag slipper känna mig ensam. Och att det ibland är de som följer efter mig och inte tvärtom.
Och att de lyssnar på mig, bryr sig om mig. Jag blir tårögd bara av tanken.

Jag älskar att de tycker om mig, att de hela tiden vill vara med mig, ja, bara att de över huvud taget pratar med mig. Jag blir så lycklig. Fast jag har ingen aning om varför de vill det. Jag är ju bara jag, medan de är underbara.

Beskrivning av mig själv

Jag är en tjej som älskar nästan allt och alla.

En extremt osäker och känslig tjej som vill att alla ska må bra och vara lyckliga men som inte vet hur hon ska göra för att våga visa det, hur hon ska säga och göra det rätta vid rätt tillfälle.

En tjej som fascineras obeskrivligt av skönhet, både inre och yttre.

En tjej som ibland är för upptagen med att tycka synd om sig själv att hon glömmer bort den hemska verkligheten och orättvisan som så många människor upplever.

En mycket lättroad tjej som blir glad för mindre.

En tjej med mycket humörsvängningar (mellan glädje och sorg)

En tjej som nästan varje skoldag känner sig som en fjäril i bur.

En tjej som blir jättelycklig av att se kärlekspar (både på film och i verkligheten) trots att jag aldrig varit kär själv.

En tjej som ofta gråter av glädje, mer sällan av sorg.

En tjej som inte vågar säga vad hon tycker och tänker och som alltid blir jätteledsen för det och får ännu sämre självförtroende för nästan varje dag.

En naturligt lycklig människa som har ett stort behov att att känna frihet.

En människa som får ångest varje dag hon umgås med personer hon älskar och som skäms över sig själv.

En tjej som försöker hitta vem hon är.

En tjej som behöver någon som kan tala om för henne att hon är en bra människa. 

En tänkande känslomänniska som har väldigt mycket kärlek att sprida, ge och dela.


Det är nog så man bäst beskriver mig, i alla fall enligt mig själv.







Denna dag, en sådan dag...

Idag är en sådan dag då jag vill allt och inget. Vad jag menar med det tänker jag inte förklara för jag vet det knappt själv.
Den här skoldagen har varit både jättebra, och lite smått förskräcklig. Jag är en sån idiot som sitter så mycket i sin egen värld att jag inte märker vad som händer runtomkring innan det är för sent. Förlåt mig mina vänner att jag ibland beter mig så själviskt och verkar jättedryg, jag lovar er att det inte är jag. Jag blir bara så nervös och så osäker att jag knappt vågar titta på er ibland. Jag har absolut ingenting emot er, jag älskar er.

I morse ville jag inte kliva upp. Jag ville bara ligga kvar och läsa. Sjävklart så gick jag upp ändå och begav mig till min fina skola och mina fina vänner där.

Först så hade vi idrott. Vi fortsatte med att hitta en låt med en passande dans koreorafi till. Haha, om vi verkligen ska ta den som vi valde så kommer vi minst sagt skämma ut oss totalt när vi ska dansa inför resten av klassen!

Annars hände inget särskilt roligt i skolan idag. Vi hade 2 mattelektioner som vanligt. Idag så gjorde vi jättemycket muntligt, och jag tycker att det är hemskt att få en fråga för jag blir så nervös då att jag ofta säger fel fast jag egentligen kan.


Men efter skolan så gick jag ut med Ninjo, så då fick jag det betydligt roligare. Kärlek säger jag bara. Min lilla sötnos är den mest trogna och lojala vännen jag har, han är bäst! :)


Den här både hemska och underbara dagen har gett mig massor med inspiration till dikter, så nu tänker jag skriva ner mina känslor och tankar innan jag exploderar.



Var rädd om er. ♥


Helgen i Nyköping

I fredags vid 4-tiden kom jag fram till Nyköping där Lova stod och väntade. Eller, faktiskt så irrade vi båda först omkring på exakt samma ställe och letade efter varandra...

Sedan, när vi hittat varandra och kramats klart, så åkte vi hem till henne.
Då hade vi julklappsbyte, jag fick en superskön och fin blårödrutig flanellskjorta av henne, och av mig så fick hon ett halsband med en fågel i bur, en stor tekopp med färgglada blommor på, och en söt magnet med texten "you make me smile"  Vi blev båda väldigt glada för gåvorna vi gett varandra! Fast självklart så tycker jag att den finaste gåvan hon ger mig är sig själv, sin underbara vänskap och glädjen hon alltid skänker mig.

Jag minns faktiskt inte riktigt vad vi gjorde resten av den dagen, men på kvällen såg vi iallafall på tv, och sen pratade vi tills vi somnade som vanligt.

Morgonen därpå så vaknade vi väldigt sent för att vara oss, lite innan 9. Det var riktigt skönt, vi behövde den sömnen båda två.
När vi ätit frukost så gav vi oss ut för att springa upp och ner i massor med trappor och dela ut reklam.
Vid halv 12 var vi klara, och senare var det dags för lunch.

Ja, vad kan vi ha gjort sen? Hmm, bra minne, verkligen...
Men jag tror att vi mest fotade och spelade kort.


På kvällen klockan 6 så tittade vi hur som helst på den näst sista Twilight-filmen någonsin, och den bästa filmen jag sett hittills; Breaking Dawn Part 1!!!
Jag var så förväntansfull innan, kunde inte sitta still och kunde inte vara tyst. Jag bara längtade som en galning!
Sedan började äntligen den spännande, romantiska, hemska, sorgliga, underbara filmen.
Tiden gick så snabbt, helt plötsligt var den slut. När eftertexterna rullade och alla andra människor gått ut ur biosalongen, så satt jag och Lova kvar. Helt mållösa var vi. Jag älskade den filmen mer än jag trodde att jag skulle göra, den var helt otroligt bra och alla mina favorit moment och repliker från boken kom med, till min stora glädje :D
På söndagen så var det ju första advent, så då hade vi det mysigt med tända ljus och kollade på Harry Potter 7 Part 2, även den en helt fantastisk film som jag älskar, och som verkligen fascinerar mig mer än något annat!

På fredagen eller lördagen- jag kommer inte ihåg när- så tog jag och Lova en skön kvällspromenad. Det är någonting som jag verkligen älskar att göra, och särskilt tillsammans med henne.
Den promenaden var en sådan som man alltid minns. Jag kände att jag verkligen öppnade mig för Lova, jag pratade ut om en del. Jag pratade också om min nyfunna passion för att skriva dikter.
Tack kära vän för att du sa att jag inspirerar dig, det gör mig lyckligare än du kan ana.
Jag tror helt ärligt att det är den allra finaste komplimangen jag har fått. Så tack, tack för allt.




Ja, det var kortfattat om helgen, jag hade jätteroligt och min Lova är one in a million! ♥



You are beautiful.














Ordningen är återställd ♥

Hej! Jag hoppas att ni haft en jättehärlig helg.
Själv har jag haft det fantastiskt roligt :D

Men efter allt roligt och för att det är måndag igen, så är jag tröttare än jättetrött just nu.
Inte spelar det mig någon större roll, jag är väldigt lycklig.

Jag hade superkul med Lova hela helgen, vi gjorde massa skoj, och det var underbart att bara få umgås med henne efter en lång tid. Jag älskar dig min vackra vän, för alltid.


Men jag orkar inte blogga mer idag, måste plugga göra lite skolarbete också.


Idag träffade jag Ninjo igen, efter 4 dagar utan honom. Vi var jättelyckliga båda två och hade det mycket mysigt tillsammans, både ute på promenaden och även hemma hos mig. Jag tog med honom hit en stund och så satt vi i mitt rum och gosade.

Nu är ordningen återställd igen, allting är som vanligt och allting känns toppen!



Ni får ha det så bra ♥



Du är världsbäst Lova. Jag saknar dig. Du är min och jag är din!


En helg utan Ninjo

Idag när jag var med Ninjo så passade jag på att umgås extra mycket med honom, eftersom att vi inte kommer träffas förrän nästa vecka. Och det är en lång tid när man älskar någon så mycket som jag älskar vovven!

Så först gick vi runt lite grann. Jag var extra tålmodig och snäll, lät honom nosa hur mycket som helst, drog inte onödigt mycket i kopplet och, ja helt enkelt var jag extra snäll.
Vi gick hem till mig. Där satt vi i min hall en lång, minnesvärd stund och bara gosade. Han satt i mitt knä, och vi såg varandra djupt i ögonen. Jag pratade även med honom jättemycket, sa hur mycket jag älskar honom och hur söt han är och så. Jag fick massa tacksamma blickar och massa pussar tillbaka.
Min glädje var total, vi hade det underbart tillsammans jag och min fyrfota vän. Jag kommer sakna dig Ninjo, men snart är jag tillbaka hos dig igen ♥







Jag tycker om sista bilden, för vi tittar på varandra. Kärlek. ♥

En underbar helg framför mig! ♥

Hej hej, jag hoppas att ni mår lika bra som jag :)
Igår var jag hos katterna från morgon till sen eftermiddag som vanligt, det var mycket trevligt och mysigt.
För ovanlighetens skull så var inte mina favoritkatter det minsta gosiga och sociala igår.
Så istället var jag större delen av tiden nere i Lillstugan, och myste med kattungarna Uffe och Ubbe som jag knappt kan släppa med blicken en sekund. Dessa kattungar är för söta och charmiga för att jag ska lyckas beskriva dem, verkligen helt otroligt underbara små sötnosar!

Jag fick även rivsår över hela högerhanden, när en viss bjässe till katt som heter Tore, helt plötsligt inte ville bli klappad längre. Men han var extremt gosig annars, han stångade mig jättemycket i ansiktet med huvudet när han ville bli klappad haha.

Idag var en rolig skoldag. På engelskan så blev vi indelade i 2 grupper, och sedan skulle vi spela upp varsin pjäs i grupperna. Pjäsens tema var julen, att jultomten inte har råd att ge alla julklappar.
Vi hade väldigt roligt när vi satte manus på våran pjäs och när vi visade upp den. Den var verkligen helt sjuk! ;)


Annars har inget särskilt hänt. Jo just det! Vi har fått skoltröjor! T:shirtar i Reals färg ljusgrön, och självklart står skolans namn på den. Rektorn sa till oss att vi ska bära den med stolthet, det kommer jag göra för jag älskar min skola och tröjan är okej, hehe.

Imorgon är vi hund och djurelever lediga, för hästeleverna ska till globen och titta på nån hästshow.
Så imorgon eftermiddag åker jag till Nyköping, för att spendera hela helgen med min älskade vän Lova.
Vi ska gå på bio på lördag och se Breaking Dawn Part 1, jag längtar ihjäl mig efter fortsättningen på fantastiska Eclipse!!


Vi hörs igen på söndag, ha det superbra och ta hand om er :D





Ledig dag

Hejsan! Idag har jag ingen skola, för alla lärarna är i Kolmården. Det känns skönt, jag passade på att ta lite sovmorgon, kände att jag behövde sova lite extra. Inte för att jag brukar sova dåligt eller så, men jag har på endast 3 dagar skapat en sådan stor passion för att skriva dikter, (har skrivit 40 st nu och har märkt att det är ett bra sätt för mig att få utlopp för mina känslor) att jag skriver för brinnande livet tills jag blir helt slut, och det dessutom blivit midnatt. ;)

Så eftersom att jag är ledig idag så tänker jag göra massa saker som jag inte brukar hinna (eller orka) annars.
Tex så har jag två hemuppgifter; jättemycket matte (flera sidor i boken + 2 papper) och så det roligaste: En powerpoint om en hundras. Alla vi djurelever i min klass fick en ras var att göra en powerpoint om, berätta allting om rasen, historia, utseende, användning mm. Jag skriver om en väldigt vacker hund som jag länge velat veta mer om. Nu vet jag allt. Rasen heter Weimaraner, och brukar kallas "det gråa spöket" på grund av sin silvergrå päls och bärnstensfärgade ögon. Det är en ras som verkligen fascinerar mig, så det är jätteroligt att skriva om den!

Annars idag så ska jag ut med Ninjo, gå på stan, och sjävklart, skriva dikter :D


Ha det bäst ♥



Det är något särskilt med dem, något jag inte kan sätta fingret på vad det är.
Fast så tycker jag om de flesta hundraserna.
Men en vacker hund är det!

Superbra dag!

Hej, jag hoppas att allt är bra med er.
Själv har jag haft den bästa skoldagen på mycket länge!

Dagen har varit så bra av en enda, enkel anledning: Jag var 100 % mig själv i skolan för alla första gången. Precis hela dagen har jag varit inget annat än mitt riktiga jag. Det har känts så skönt, så befriande. Men samtidigt, så ovanligt, nästan läskigt ovanligt.

För det första så har jag pratat med klasskompisarna betydligt mer än jag någonsin gjort förut. Annars så brukar jag mest bara hålla med och skratta och lite så, men idag pratade jag en hel del, och bara för att jag hade lust och inte för att jag kände mig tvingad.

För det andra så har var jag en aning flummig. Det skulle man kunna tro är väldigt olikt mig, men tro mig, sanningen är att det är väldigt likt mig, det är sådan jag tycker om att vara, och önskar att jag vågade vara alltid.

Ex på saker jag gjort, sagt idag:
När vi var på Your Choice för att äta lunch, och Jenny plockade bort blad (såna som man kan äta) från sin mat så sa jag vad jag tänkte rakt ut. "Det där kan du ge till kaninerna... tänkte jag inte säga, men jag gjorde det ändå..."
Haha, så trög :P

Och sen, när en av oss fått våran mat, och vi andra 2 fortfarande väntade på våran så sa Johanna "Jag vill ha min mat"  Då svarade jag: "Det vill jag också. *typ 1 sekund senare*: eller, jag vill inte ha din mat"
När jag sa det sista så höll skrattade kompisarna och Jenny sa: "Sanna är lite rolig ibland" Då sa Johanna: "Sanna är mycket rolig ibland" 

Och hela tiden, varje gång jag såg en hund så sa jag drömmande: "ååååååh vad söt!"

När vi var tillbaka på skolan så gick vi förbi rummet där vi har kaninerna, på väg till klassrummet. Då sa Jenny plötsligt "Kolla vad gulligt hon ligger!" (alltså en av kaninerna) Då fick jag så bråttom att se det att jag tvärvände, halkade till och var nära att ramla omkull. Jag lovar er att det var roligare i verkligheten än det verkar när jag skriver det här.

Då skrattade de åt mig igen och sa: "du är lite flummig idag, det brukar du inte vara"
Jag svarade sanningen, att jag brukar vara det jämt, förutom i skolan. Då sa de att de tyckte att det är kul att jag kan släppa loss när jag är med dem, och jag sa att jag också tyckte det.
Men de vet inte hur mycket jag tycker det, hur glad och tacksam jag är.

Jag kan vara så avslappnad när jag är med söta Jenny och Johanna. Jag blir så lycklig av det, och av att vara med dem! ♥



Hehe, bild från när jag senast var hos Lova. Lite flummig och obeskrivligt glad. Precis som idag!



Ha det så bra allihopa.




Let it rain

Idag när jag var ute med Ninjo så regnade det. Men jag kände inte av regnet, märkte det inte över huvud taget.
För jag var med min Ninjo. Och jag saknade honom så otroligt mycket efter våran vackra stund tillsammans igår, att jag var enbart lycklig att ha älskade hunden nära mig igen.
Han var mindre lycklig, jag vet ju hur mycket han ogillar regn, plus att han darrade i hela kroppen under hela promenaden för att han frös så mycket.
De sorgsna blickarna han gav mig då skar mig i hjärtat, jag tål verkligen inte att se honom ledsen, det får aldrig hända!

Jag lyfte upp honom i min famn och höll om honom hårt, för att värma honom så mycket som möjligt.
Till slut så blev han gladare, och gick runt en stund.
När vi kom hem igen så gosade vi som vanligt, då tittade han på mig med blickarna som jag älskar allra mest, de trogna, tacksamma, kärleksfulla.


Låt det bara regna, det stör inte mig. När jag har Ninjo hos mig så spelar ingenting annat nåon roll. Så låt det regna, jag är lycklig ändå. Så länge jag har min vovve. ♥

Hjälpsam ibland

Idag känner jag för att vara hjälpsam. Hjälpa till hemma alltså. Det är sällan jag gör det, jag tycker att det är dags att börja ge tillbaka vad jag får.
Så för en stund sedan så hjälpte jag mamma att tvätta fönster, (på insidan, jag skulle aldrig våga stå på utsidan, så långt ifrån marken!) det var roligare än jag trodde. Tur att jag alltid har varit väldigt lättroad, och fortfarande är det hihi ;)

Och nyss så hjälpte jag henne i tvättstugan. Jag hoppas att jag får mer uppgifter, för att för ovanlighetens skull så har jag inte lust att bara ligga i soffan och kolla på film hela dagen, utan jag vill göra massa saker.


Om det inte börjar regna mer så ska jag ut med Ninjo senare, jag saknar min fyrfota vän!



Ha en jättebra dag :D

Det starkaste är kärleken ♥

Det enda jag känner just nu är kärlek, stark och speciell kärlek. Kärlek till nästan allt och alla i denna värld.

Denna värld som idag är väldigt grå här hos mig, men som på andra platser är fantastiskt fin.


Nyligen pratade jag med min underbara pappa. Vi hade ett långt samtal, om allt mellan himmel och jord ungefär.
Ett fint samtal, väldigt djupt och betydelsefullt. Jag älskar dig pappa, mer än du kan gissa ♥


Jag har skrivit flera dikter sen jag bloggade om det igår, nu har jag skrivit 23 stycken, och jag kommer hela tiden på nya saker att skriva.
Jag inspireras av mitt liv, av allt och alla som är en del av det, och även det som inte är den del av mitt liv.
En del dikter är mer personliga än andra, och en del är glada, medan en del är sorgliga.
Mina sorgliga dikter tycker jag är finare än mina glada, det är mer känslor i dem, de känns mer äkta.


Det jag skriver om mest, utan märka det förrän efteråt, är på många olika sätt kärlek. Alla möjliga sorters kärlek.  För kärleken är det starkaste och mest speciella vi har. Man kan känna kärlek till vem och vad som helst. Kärlek kan vara svår, den kan vara omöjlig. Den kan vara förbjuden. Men utan kärlek skulle vi inte ha någonting.








Fullt med ljus i mitt liv ♥

Promenaden med Ninjo var dagens höjdpunkt. Förutom att det var riktigt skönt och vackert ute så hade vi det väldigt... ja, kärleksfullt. När vi kommit in i skogen så lyfte jag upp plutten i min famn, och sen bara kramade jag honom, en jättelång stund. Jag bara höll om honom, borrade ner mitt ansikte i hans oäls och ville aldrig släppa honom. Jag var så lycklig just då att jag bara grät och grät, av glädje. Ninjo pussade bort mina tårar. Så satt vi länge, jag hade honom i famnen och det var det enda som betydde något just då, det enda som var viktigt. Att vi var tillsammans, bara Ninjo och jag. Jag älskar honom så mycket, ingen annan kan få mig att visa mina känslor starkt. Den finaste, bästa hunden. Finaste bästa vännen.

Under promenaden så hittade jag på några dikter. Jag la dem på minnet och skrev sedan ner dem när jag kom hem.
När jag skrivit dem så fick jag inspiration till fler, så nu har jag hittills skrivit hela 13 st dikter!
Allt känns så bra när jag sitter för mig själv och skriver en dikt, det är en sådan befrielse på något sätt, det känns så skönt.



Den här bilden tog jag nyss, jag tycker att den är väldigt häftig och fin.


Mitt liv är fullt av ljus just nu, och av ljus kommer glädje. ♥



Vi hörs imorgon igen, ta hand om er!


Vad ska jag skriva?

Jag kom på en sak som jag skulle tycka var lite kul. För jag har ingen aning vad jag ska skriva, och jag vill gärna skriva om något speciellt. Så kommentera vad ni skulle vilja att jag skrev om, ställ mig en fråga eller vad som helst. Fråga vad jag tycker om någonting så gör jag ett inlägg om det. Kom på något ni vill veta, eller vad som helst :)

Fast inte om typ politik, för det är inte riktigt mitt intresse hehe.


Ha det bra ♥

Jag älskar Zambo

Nu är jag tillbaka, han kom inte när jag ropade så jag antar att han vill vara ute ett tag till.
Kanske att han är ute ända tills Susanna kommer hem, när nu det är.

Det är så mysigt att passa Zambo, jag älskar att göra det.
Nu på hösten är han mest inne och sover, och jag är också mer inne än ute, så jag ser honom väldigt sällan.
Därför blev jag så glad att jag skulle passa honom igår kväll och nu på förmiddagen, så att jag får gosa med en annan kisse också, och inte bara sötnosarna på katthemmet.
Zambo är ju faktiskt min favorit, honom känner jag ju mest, jag förstår honom.

Några saker som jag älskar allra mest med Zambo:

* Hans underbart gulliga sovställningar. Igår tex, så låg han på rygg, med tassarna i luften, och huvudet hängande ner för sängkanten!

* Hans nonchalanta sätt. Varje gång jag ser honom så blir jag jätteglad, och vill att han ska komma till mig. Ibland gör han det, men oftast så typ himlar han med ögonen och ignorerar mig totalt. Som om han vill säga "Äsch, jag struntar väl i dig, jag har mycket viktigare saker för mig"
Jag tycker att det är så charmigt.

* Hans lukt. Jag upptäckte inte förrän igår kväll vad gott han doftar. Jag har alltid tyckt att katterna på katthemmet luktar så himla mysigt, men igår märkte jag att Zambo luktar precis likandant. Jag älskar doften av katt, den är bättre än doften av hund om man frågar mig.

* Hans utseende. Han är så vacker hela han. Han är tjock, men det tycker jag är jättecharmigt med honom, det gör honom mer gosig. Blank, svart päls som ser mörkbrun ut i solen. Jättelen och mjuk päls som jag älskar att dra mina fingrar igenom. En liten vit fläck på halsen. Riktigt vackra, gula ögon som lyser i mörkret. Söta små tassar.  M.m.


Jag älskar tjocka, gosiga Zambo helt enkelt ♥





Katter är nog faktiskt, om jag tänker efter, det allra vackraste djuret jag har sett!


Fin lördagsmorgon ♥

Hej hej.
Idag känner jag mig pigg och utvilad, för första gången på ungefär en vecka.

Men det är lite konstigt, för jag har sovit exakt lika många timmar i natt som jag gjort hela veckan, men jag är mycket piggare nu än dagarna då jag måste upp till skolan ;)

Fast idag är det soligt och blå himmel, och jag blir oftast väldigt pigg av fint väder.
Riktigt fint väder, jag blev helt lycklig när jag drog upp rullgardinen i morse och såg en lysande sol!

I eftermiddag ska jag verkligen ta ut Ninjo på en promenad i skogen, det kommer att bli jättehärligt.


Jag passar älskade lilla Zambo också, så måste gå ner en stund och kolla om han vill komma in och ha frukost.



I'll be right back :)



Frihet!

Hej vännerna mina! Nu är det helg, jag är så lycklig!
Den här helgen tycker jag faktiskt inte har gått lika fort som veckorna brukar, men jag tror bara att det är för att jag inte riktigt varit helt mig själv jämt.

Men nästa vecka ska jag ta nya tag, och den veckan ska bli fantastisk, det har jag bestämt!
Och de senaste månaderna har jag märkt att om jag bestämmer mig för något som jag verkligen vill, så blir det så.


Men nu känner jag mig fri som en fjäril som inte sitter i bur, det känns underbart.


Idag i skolan har vi typ inte gjort nånting alls. Lyssnat på en föreläsning har vi, och startat igång med vårat nya projekt. När det var över en timme kvar tills vi skulle sluta för dagen, så var hela klassen färdig med allt vi skulle göra. Så en lång stund bara satt vi och gjorde ingenting.
Men tills slut så kom rektorn och då gjorde vi en deal med henne, om vi städade hela skolan (den är väldigt liten så det går snabbt)  så fick vi sluta tidigare. Så det gjorde vi :)


Men trots att vi mest bara suttit och stirrat så har vi haft så himla kul. Söta Mira är så rolig så det kan jag inte beskriva, jag skrattar väldigt mycket i hennes närhet, hon gör mig jätteglad. Varje dag säger hon massor med hysteriskt roliga saker, så många att jag inte kommer ihåg dem.

Men jag kommer iallafall ihåg det roligaste hon sa idag.
När läraren sa att vi har lunch om 10 minuter, fast det egentligen var 5 minuter:
"Var ser du tian någonstans?"
Gud vad jag skrattade åt det ;D


De andra 2 i våran grupp är också otroligt roliga och söta, särskilt när de försöker låtsas vara smarta och så blir det jättefel haha.
Idag har vi allihopa i klassen varit jättetrötta, flera typ låg och sov under lektionen, och alla såg nyvakna ut.
Då sa någon "Är det bara jag, eller ser alla trötta ut idag?" Haha!

Jag saknar klasskompisarna redan, inte förrän nästa torsdag kommer vi vara helklass igen. Sorgligt, sorgligt.

Min klass är så... Jag hittar inte rätt ord för den, om jag någon dag gör det så tänker jag skriva ner det.




Jag hoppas att ni får en lugn och skön helg ♥

Motsatsen till frihet

Idag skulle vi läsa upp våra dikter som vi har skrivit. Vi skulle en och en läsa upp dem inför hela klassen.
Tror ni att jag gjorde det? I så fall tror ni fel. Jag gjorde det inte, det hade aldrig gått. Jag lovar att jag antingen skulle ha svimmat eller börjat gråta. För det kändes som att jag var på väg att göra både och.
Jag ångrar inte att jag inte läste upp den. Den är för personlig, jag vill inte att hela klassen ska höra.


Men ni/du kan få läsa den, den är väldigt kort, men personlig. Den handlar om motsatsen till frihet.
Jag skrev den en dag när jag satt och tänkte, jag bara skrev ner mina tankar och känslor och så blev det till en dikt.
Idag när vi skulle läsa upp dem, så kände jag mig precis som jag beskriver i dikten. Därför kunde jag verkligen inte läsa upp den.

Ibland känner jag mig som en fjäril i bur, liten och sårbar.

Jag har behov av att flyga men är oförmögen att använda mina vingar.

Instängd, fångad.

I mitt eget liv.



Vad tycker ni/du om den? :) Var ärlig snälla. ♥


Tisdagen och onsdagen

Nu hoppade jag över måndagen, men jag har ju redan berättat att vi fick vara med och dissekera en groda, och det var det enda intressanta att berätta om den speciella dagen.

Jag lämnade även in en uppgift i måndags, som jag faktiskt blev väldigt nöjd med. Vi får se hur det går.


I tisdags hade vi som vanligt två mattelektioner. Det var en väldigt jobbig dag...
I vanliga fall brukar jag nu för tiden tycka att matte kan vara rätt kul, och jag brukar förstå allting hela tiden.
Men i tisdags så hängde jag inte med alls, kunde inte koncentera mig ett enda dugg, hade fel på allting och förstod ingenting av någonting. Jag vet inte varför det var så just den dagen, men ingenting gick bra.
Jag skämdes så himla mycket över mig själv då, kände mig helt oduglig.
Så jag var besviken på mig själv resten av dagen, vilket resulterade i att jag typ bara satt och gjorde ingenting enda tills det var dags att sova.


Men jag är sådan, jag har väldigt lätt för att tappa tron på mig själv, det krävs inte mycket för att mitt självförtroende ska sjunka till botten, och det tar lång tid innan jag får det tillbaka igen.


Igår var jag hos katterna, det var minst lika mysigt och roligt som vanligt.
Det har flyttat två små kattungar in i lilla stugan Lillstugan (haha) och ni kan ju tänka er att jag satt där en stor del av dagen. De små ungarna är ganska rädda, och ovana med människor så jag kunde inte kela med dem.
Men för mig räckte det att bara sitta och titta på dem, för de är verkligen en fröjd för ögat. Helt fantastiskt vackra och söta, jag önskar dem det bästa liv de kan få!
Annars så myste jag mest med mina favoriter Aslan och Kevin, de turades om att ligga i mitt knä och gosa jättelänge. Att ha en varm och spinnande katt i famnen är bland det bästa jag vet. Det var fullkomligt underbart, jag älskar Aslan och Kevin. Och alla de andra katterna där också, alla är så underbara ♥

Helgen

Jag kom på att jag fortfarande inte har berättat om vad jag gjorde i helgen hehe.

I lördags så var klassen med på invigningen av vårat klassrum i Parken Zoo. Klassrummet är förresten den lilla stugan nära osthuset där det finns reptiler, fiskar och insekter. Runt omkring finns åsnor, alpackor, hästar, kor, och självklart osthuset, där det bor bla råttor och ekorrar. :)

Ja, vi var alltså där tillsammans med tex familj, för att visa dem runt och berätta vad vi gör där, berätta om djuren vi tar hand om, och så.
Det var trevligt. Om det inte hade varit så hemskt kallt så hade det varit roligare. Och om vi hade haft något mer att göra istället för att mest stå och stirra när vi visat runt färdigt.
Men jag hade kul med mitt härliga kompisgäng, så var en bra stund.

Efter det så gick jag ut med Ninjo, mer kommer jag inte ihåg från den dagen så jag antar att det inte hände så mycket. Men jag har för mig att jag kollade på film och läste.

På söndagen så var det både fars dag och Lovas födelsedag. Så jag pratade med min älskade vän och min älskade pappa på förmiddagen.

På eftermiddagen gick jag först ut med Ninjo. Vi vandrade runt i Rinmansparken. Det är så fint där för det är löv över hela gräsmattan så det lyser orange där!

När jag lämnat plutten så åkte jag till katthemmet, gav katterna mat och så. Självklart så gosade jag jättemycket med dem också, jag passade på att gosa med allihopa, det var extremt mysigt. 



Ja, en mysig helg helt enkelt :D




One of those days

Hej i höstmörkret! Jag hoppas att ni mår bra.
Förlåt att jag skriver så sällan, men den här veckan har det varit så att jag inte riktigt haft lust till att göra någonting överhuvudtaget. Faktiskt så har jag nästan inte gjort det heller.

Som jag sa till mamma idag: "Vad otrevlig jag är, jag är ju så sur..."
Och lite sån har jag varit de senaste dagarna, särskilt idag. Därför har jag varit ännu tystare än vanligt i skolan, jag sa nästan ingenting på hela dagen idag. Jag tyckte att det var bäst att inte säga något eftersom jag var så trött och inte på mitt bästa humör, jag känner mig jättedryg. Men allvarligt, kompisarna i skolan måste ha tyckt att jag var jättekonstig, jag brukar vara jätteglad och åtminstone prata litegrann när jag är med dem, men inte just idag.
Jag hoppas att de tycker om mig ändå, och inte tar det personligt. Jag är ju som vem som helst, har både bättre och sämre dagar, men oftast är jag väldigt glad och då visar jag det tydligt.

Så efter skolan tyckte jag att jag behövde få in lite glädje i mitt liv. Gissa vad jag gjorde då? Jo självklart gick jag och hämtade den enda som kan göra mig riktigt lycklig idag, min fantastiska Ninjo.
Han fick mig att skratta på riktigt för första gången idag. Eller, på riktigt har jag väl skrattat i skolan med mina underbara vänner också, men inte alltid med äkta glädje.

Jag och Anci skrattade jättemycket åt vovven, han är bara för söt. Han hade legat i soffan under två kuddar och sovit, när han vaknade och stack upp huvudet från kuddarna så såg han roligare ut än han någonsin gjort, hans skägg stod åt alla möjliga håll haha! Lägg på en oemotståndligt gullig blick på det, så förstår ni varför jag blev alldeles varm i hjärtat av att titta på honom.

Ninjo gjorde mig lycklig genom att bara rusa fram till mig och börja puss mig när jag kom, och genom att bli så glad av att se mig.
Jag förstår verkligen inte varför någon kan bli så glad av att se mig, jag är ju bara... ja, bara jag...


Jag och min älskling hade hur som helst otroligt kul och mysigt tillsammans under den sköna promenaden vi tog.
Det är en vacker kväll, och när Ninjo är vid min sida så är jag inte mörkrädd, utan tycker att mörkret är endast spännande och att kvällen är fascinerande!



Nu ska jag göra ett par inlägg till, kram på er ♥






Lycklig, tankspridd och trött

Hej!) Exakt i denna stund glömde jag totalt bort vad jag skulle skriva... ;)
Så kan det gå när man är jättelycklig och övertrött på samma gång, haha.

Men men, jag får väl komma på nåt.

Idag i Parken Zoo fick vi vara med och dissekera en död groda, för att se vad den dött av.
Jag trodde att det skulle vara äckligt, men det var jätteintressant.


Och så har jag flummat runt med mina söta kompisar i skolan. Mina nya vänner är både så knäppa och underbara att jag blir alldeles lycklig varje gång jag träffar dem!
Jag är alltid så tankspridd, hör alltid fel när någon säger något, om jag ens hör något alls. Och så är jag alltid så förvirrad, hänger aldrig med på någonting och är aldrig fokuserad på någonting och tänker aldrig så är lite trögfattad då och då. Kompisarna bara skrattar åt mig, inte mycket annat man kan göra. Men det är kul att vara med dem för vi kan både skratta med och åt varandra ;D


Efter skolan gick jag ut med Ninjo, älsklingen var lika pigg och busig som alltid nu för tiden, jag älskar det.
Jag tränade också lite med honom, jag skalade en mandarin, sa åt honom att sitta fint, och när han gjorde det så släppte jag en klyfta som han fångade i munnen, såå duktig! Sen höll vi på så tills han alla var uppätna. Jag gömde också en klyfta under mattan i hallen, men han var klyftigare än jag trodde (haha)
Det är jättebra med såna där små, roliga övningar, även för en gammal vovve som plutten.



Ha det så bra vännerna mina ♥

Godmorgon...

Eller, morgon i alla fall. God vet jag inte, jag är lika trött nu som jag var igår kväll innan jag somnade.

Jag har haft en underbar helg, berättar om den någon gång ikväll.


Idag ska jag till Parken Zoo igen, jag tror att det är sista gången för terminen, för sen ska vi börja med hundkunskap igen.


Nu måste jag äta frukost, kramar på er ♥

Dagens Citat ♥


Lycka är alltid det rätta valet. Men sällan det lätta.

De längsta 90 minuterna i mitt liv

Igår förmiddag så gjorde vi först inte så mycket. Jag skulle ha lämnat in en sak som jag egentligen ska lämna in en gång i veckan, nämligen min loggbok från praktiken. Men jag har aldrig lämnat in den, faktum är att jag inte kommer ihåg var jag har den, duktig som jag är ;)

Sen så var vi i våra grupper och gjorde färdigt vårat projekt, som vi sedan skulle redovisa i tvärgrupper (alltså en från varje grupp blev till en ny grupp och sen redovisade man en i taget för de andra i nya gruppen)

Hur som helst, vi jobbade på till ungefär 10 minuter innan lunch. För innan lunch var det engelskaprov för alla oss som ville ha en andra chans. Det gick riktigt snabbt för mig, och enligt mig så gick det jättebra så det var såklart kul!

Efter lunch så skulle en grupp i taget redovisa. Jag och min grupp, och några från andra grupper, satt i ett grupprum medan vi väntade på våran tur att redovisa. Jag var i sista gruppen, så jag fick vänta längst av oss i grupprumet. Faktiskt i hela 90 minuter fick jag sitta och darra, och bara vänta. Den väntan var riktigt plågsam för mig, och jag vet att några andra tyckte likadant, det såg jag tydligt på dem. Och så pass känner jag dem, att jag kan förstå precis hur de känner genom att bara titta på dem. Jag vet att en av mina klasskompisar har det värre än jag när hon ska redovisa, stackaren...

Dessa 90 minuter var de längsta i hela mitt liv, aldrig trodde jag att de skulle ta slut. Och de var även de värsta.
Under tiden jag satt där så gick kompisar ut för att redovisa, kom tillbaka, och nya gick ut, och kom tillbaka.
Sådär höll det på.
Ett tag, när vi var 4 stycken där inne, (3 som redovisat och så jag som väntade) så satt vi knäpptysta i en halv timme. Vi var verkligen så tysta att vi kunde höra varandras andetag. Jag blev nästan förvånad att de andra inte hörde mitt jättesnabbt bultande hjärta.
Efter den där halva timmen frågade en av oss om de som redovisade just då hade hållit på i en kvart.
Men nej, så himla länge som en halv timme hade de gjort det.
Då sa hon som frågade: "Har vi varit tysta i en halv timme!?" Och det hade vi faktiskt.
Aldrig har jag varit så nervös, innan jag skulle redovisa så darrade mina händer så mycket att jag inte kunde anteckna vad de andra sa på sina redovisningar.
När jag redovisade så darrade hela jag, och även min röst.
Efter redovisningen var jag fortfarande lika nervös, och det var jag flera timmar efteråt också, trots att jag var hemma.


Nu har ni i detalj fått veta mina känslor och tankar om min värsta skoldag någonsin.


Förlåt mig så mycket för dessa tråkiga och antagligen även ointressanta inlägg, men jag kände att jag verkligen behövde skriva av mig. Så att jag nästan kan lägga gårdagen bakom mig. Igår var jag olycklig och livrädd, men nu mår jag bra och är glad igen, så jag tänker fokusera på nuet, hur svårt det än kan vara ibland.




Naturen, min trygghet.




Trevlig helg mina kära vänner, var rädda om er! :) ♥


Ingen vet exakt hur det känns

Igår var det redovisning. Första på gymnasiet där man redovisade själv och inte i grupper som vi alltid gjort innan.
Och ni som känner mig, mycket eller lite, vet att jag tycker att det är hemskt och jobbigt att prata inför en större eller mindre grupp. Men ingen av er har någon aning om hur jobbigt jag verkligen tycker att det är.

Jag säger som jag sagt många gånger förut; jag kan inte hata. Jag kan helt enkelt inte det. Men jag ogillar redovisningar så mycket att jag de stunderna önskar att jag bara kunde försvinna. Jag är alltid så nervös de stunderna att även om det inte märks, så skakar hela jag, jag spänner hela kroppen och blir stel som en pinne, jag får en stor klump i halsen, mitt hjärta slår nästan onaturligt snabbt, jag håller på att börja gråta, jag blir helt yr.
Och allt det där händer varenda gång jag ska prata inför folk.
De stunderna får mig att bara vilja skrika rakt ut, och rusa iväg. Fly ut i skogen, till tryggheten.


Nu vet ni det, vare sig ni ville eller inte, hihi.





"Dikt" om skoldagen igår

En skoldag som jag innerligt bara vill glömma, men som jag just därför kommer att minnas i en evinnerlig tid.

En skoldag när jag skämdes för mig själv.

En skoldag när jag satt i ett rum med flera personer, men trots det kände mig som att jag satt där alldeles ensam.

En skoldag som nästan fick mig att glömma vem jag är.

En skoldag som jag aldrig någonsin vill återuppleva.

En skoldag som jag bara önskar att den aldrig existerade. Att den bara var en dröm. En mardröm.

Man kan inte ha roligt jämt

Hej, visst är det härligt att det är fredag!
Jag har däremot haft en mindre härlig skoldag. Den värsta på mycket länge faktiskt.
Inte ens på REAL är det roligt varenda dag, nej, t.o.m på min mysiga lilla skola med min stora underbara klass kan livet vara lite smått hemskt ibland. Eller inte ens ibland, idag var första dagen, iallafall så långt som jag kan minnas.

För det första så har vi haft så himla mycket att göra, massor med saker som skulle lämnas in, göras klart osv.
Allting skulle vara färdigt idag, jag förstår ärligt talat inte alltid hur våra lärare tänker!
Och inte är jag klar än, nej, samtidigt som jag bloggar så gör jag ca 4 andra saker... :P
Lite halvstressad. Men! Det är ju fredag, så nu har man en hel underbar helg framför sig igen och det känns toppen!

För det andra så har jag verkligen varit nervös hela dagen, oavbrutet. Jag har darrat i hela kroppen varenda minut sen i morse, och jag har haft ångest så det sjunger om det.
Aldrig i hela mitt liv har jag varit så nervös, och inte en så lång tid...


Nej, vet ni vad? Jag känner inte för att berätta om min hemska skoldag just nu. För nu blev jag jätteglad igen, det har jag inte varit sen igår. Och så kan jag äntligen, för första gången idag, riktigt slappna av helt. För nu är jag hemma, här vågar jag vara mig själv och här kan jag andas och bara tänka på bra saker. Och här finns ingen som inte förstår mig. Här kan jag leva lycklig och lugn, och bara vara jag. ♥



Ha en jättehärlig kväll! :D

Dagar fulla av allt ♥

Hej vänner, jag hoppas att allt är bra med er! Själv är jag så lycklig så det ska vi inte tala om hihi.
Jag har inte skrivit sen i måndags, av denn fåniga orsaken att jag haft för stor blogglust. När jag får jättelust att blogga så måste jag ta en paus, annars blir jag sittande hur länge som helst utan att jag får något vettigt eller intressant nerskrivet.

Men nu har jag bara pyttelite lust att skriva, så nu ska jag skriva en del ;)
I tisdags så var det först idrott. Där ska vi nu flera veckor framåt, i grupper, hitta på en dans till en låt och sen visa upp för alla andra. Rätt kul, men gud så pinsamt och pirrigt det kommer bli!

Efter det så var det matte resten av dagen, 2 långa mattelektioner som nästan aldrig verkade ta slut.
Men om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt börjat tycka att det är lite småkul med matte nu, jag börjar bli betydligt mer intresserad av att lyckas i ämnet, särskilt nu när jag märker att jag förstår så gott som allting hela tiden.


Efter skolan så hämtade jag Ninjo och gick ner mot skolan och visade gulleplutten för Marina. Hon tyckte att han var söt och han tyckte om henne.
Lite senare så fick jag syn på Iza, så jag sprang ikapp henne och så pratade vi en stund.
En stund efter det så fick jag syn på Towe på andra sidan gatan, så jag rusade efter henne.
Hon skulle hem till Arvid, så jag och Ninjo följde med dit en kortis innan vi gick hemåt. Väl hemma hos honom så hade jag och vovven en lång mysstund som vanligt.

Ja, det var tisdagen. Rolig och mysig och förvirrande och allt sånt.
Igår var jag hos mina kära kattkompisar, det var lika underbart mysigt som alltid!
En av mina absoluta favoriter lever tråkigt nog inte längre. Fina Nisse blev avlivad i tisdags. Han hade blåsljud på hjärtat och andra krämpor. Så otroligt tragiskt. Jag kommer inte glömma den fantastiska katten.

Men de andra mådde bra, jag gosade mest med Kevin, Nallebjörnen och Lejonkungen, de är finaste och underbarast.
Nallebjörnen heter Puh, lejonkungen heter Aslan. Kevin heter bara Kevin haha.
Jag älskar katterna där, mer kärleksfulla varelser får man leta efter.


Idag hade vi två engelskalektioner. Vi hade prov, men bara 4 av oss hade tränat (jag är inte en av dem) så imorgon blir det en ny chans. På en timmes långa lunchrasten... Våran lärare talade om för oss att vi inte hinner äta lunch imorgon. Hm, snällt...
Jaja, det ordnar sig alltid.

Efter lunch hade vi svenska, sen mentortid och efter det så slutade vi och jag tog en skön promenad med Ninjo, som idag var väldigt energisk och skuttig. Till min stora glädje såklart :D

Just det, vi gosade med skolans söta kaniner också. De flesta tycker om dem, jag och några till går dit flera gånger om dagen ibland för det är så gosigt.



Nej, nu har jag skrivit mig alldeles trött. Ha det så bra, kramar ♥



För ungefär ett år sedan såg han ut såhär. Lurvigare än en nallebjörn!
Världens gulligaste! ♥


Skolan med verkligheten som klassrum ♥

Hej hej! Gud vad trött jag är nu, det har ju varit höstlov i en vecka så idag var första dagen på ganska länge som jag varit tvungen att gå upp när klockan ringer. Det kändes ovant och jobbigt först, men sen, när jag träffade kompisarna i min klass, så blev allt genast jättekul och tröttheten var nästan som bortblåst.

På förmiddagen så var vi i Parken Zoo som vanligt, först så gjorde vi exakt samma saker som förra gången vi var där, i exakt samma ordning också. Först matade vi fiskar, grodor, insekter m.m, i huset som vi har som klassrum när vi är där.
När alla djuren där fått mat så gick vi ut och försökte göra alpackorna tama genom att locka på dem med päronbitar.
Det kunde ha gått bättre haha, bara en ville äta ur våra händer, de andra sneglade surt på oss eller sprang iväg.

Efter det misslyckade försöket så gick vi in och städade hos de jättesöta råttorna och gav dem mat och vatten.

Sedan var det dags för ett extremt misslyckande...
De 3 minihästarna (Doris och hennes unge Sixten och pappa Elvis) skulle fångas in så att vi kunde sätta på dem en grimma och borsta dem. Doris var det inga som helst problem med att fånga in, och hon stod bara och njöt när hon blev borstad och jättefin. Ungen var lite ovilligare, vi fick ha stort tålamod och vara väldigt bestämda.
Men så var det dags för Elvis, och herregud, inte visste jag att det kunde vara sådär svårt att fånga in en häst.
Det var helt omöjligt!!! Jag trodde inte att hästar var så snabba, särskilt inte den där lilla! Vi försökte omringa honom och tränga in honom i hörn och locka med mat, ja allt försökte vi med. Men det gick inte alls och till slut så to våra tålamod slut så vi gav upp. Då var vi väldigt leriga, efter att jagat runt lilla hästen i leran ett bra tag.
1-0 till kungen ;)

Efter lunch så åkte vi tillbaka till skolan för att fortsätta med vårat projekt om djurskötsel.


Jag bara måste berätta en sak som är helt sjukt rolig! (tycker jag alltså)
Jag tycker ju att min skola är otroligt mysig och hemtrevlig och allt.
Nu är det så att en sak har hänt som har gjort skolan helt himla underbar.
Vi har nämligen fått djur dit! En kanin och två marsvin. Snacka om att jag ska sitta och gosa med dem ofta :D
Jag är sååå lycklig!




Ta hand om er och varandra ♥


En liten hund med ett stort hjärta ♥

Först, gamla bilder, från förra hösten. Fast ändrade.
De längst ner är tagna idag, i år ;)

Förra året











Idag:








Så söt, så snäll, så charmig, så kärleksfull, så fantastisk, så... Allt ♥








En dag full av hundar och katter ♥

Idag har jag umgåtts med hundar och katter nästan hela dagen, åh, det har varit så underbart mysigt! :D

Lite innan 9 imorse hämtade Marie (en av personalen på katthemmet) mig. Hon hade med 3 av hennes jättefina Riesenschnauzer hundar med sig i bilen, och den som satt i baksätet ville väldigt gärna gosa med mig. Det slutade med att hunden ställde sig med framtassarna i mitt knä och pussade mig, (hon är väldigt skäggig ;)) och så fortsatte det ända tills vi kom fram.

Det var jättekul att träffa mina efterlängtade kattälsklingar igen! Efter att jag tömt deras kattlådor och gett dem alla mat och vatten, så passade jag på att gosa med nästan allihopa, extra mycket.
Jag bekantade mig med 2 nya katter idag, Gråvita killen Pim Pim och Sköldpadd och vit- färgade tjejen Rigmor. De var otroligt söta. Rigmor har en speciell egenhet, att hon vill ha sällskap medan hon äter för hon tycker att maten smakar bättre då. Så jag la ut några torrfoderbitar i taget på golvet, och så klappade jag henne medan hon åt. En lustig katt, men gud så vacker hon är...

När vi varit där några timmar så åkte vi hem, jag fick ha min svarta Schnauzer kompis i knäet igen, mysigt, mysigt.
På hemvägen såg jag en Leonberger hund, jag älskar den rasen. Jättefin hund som är lika snäll och lugn som den är stor.

När jag kom hem så träffade jag Zambo, honom har jag saknat mycket för jag ser honom väldigt sällan.
Så det var kul, sen blev det ännu roligare för då gick jag ut med världens bästa yorkshireterrier och hade det jättemysigt med honom i skogen.


Ja, ni kan nog förstå varför jag är så lycklig. Jag har ju haft massor av mina favoritdjur omkring mig idag. Hundar och katter är nog det allra bästa jag vet!


Nu ska jag läsa, ha det bäst :)



Lilla älskade Ninjo. ♥







Soligt humör ♥

Hej mina vänner, jag hoppas att allt är bra med er :)
Själv så har jag ett humör lika strålande som solen!
Inte för att solen strålat någonting alls på flera dagar... Men jag är lycklig ändå.

Igår så tycker jag att dagen gick ovanligt snabbt, jag har ingen aning om varför, men det bara kändes så.

På förmiddagen och nästan halva eftermiddagen igår så var jag på stan och Tuna Park. Köpte tex en plånbok och en armbandsklocka. För en gångs skull bara nödvändiga och användbara saker.

När jag var klar på Tuna så cyklade jag och hämtade Ninjo.
Vi bara vandrade runt lite här och där. Jag brukar annars alltid planera våra promenader, vart vi ska gå och så. Men igår kunde jag inte bestämma mig så vi gick bara omkring i skogen, helt förvirrade haha!
Trevligt var det ändå. Jag älskar ju Ninjo så varenda promenad med honom är underbar, mer eller mindre.

Annars så var det jag gjorde allra mest läsa, precis som idag. Jag läser "Frost", första boken i en ny serie som jag har hittat.
Jag hade läst att det var ett givet val för den som gillar "Twilight- sagan" så självklart var jag tvungen att köpa boken. Och jag blev inte besviken, jag älskar boken redan jättemycket (har inte ens läst halva) och har väldigt svårt att slita mig ifrån den! :)



Kramar ♥







You are the only one my Ninjo ♥






Den enda som inte har möjligheten att säga att den älskar mig.
Den enda som kan göra att jag känner mig trygg.
Den enda som förstår mig, känner mig, gör mig frustrerad, gör saker svårare och mer
komplicerade än de behöver vara.
Den enda som gör mig både lugn och galen.
Den enda som kan få mig att känna att jag duger.
Den enda som gör mig så lycklig att jag nästan blir rädd att jag är FÖR lycklig.
Den enda som kan få mig att frivilligt gå ut i alla sorters väder.
Den enda som förändrat mig som människa totalt.
Den enda som gör att jag verkligen känner rädsla för hur fort tiden går.
Den enda som kan få mig att vilja rymma iväg med den.
Den enda som gjort att jag tror på att drömmar kan bli sanna.
Den enda som jag önskar att jag fick se på hela mitt liv.
Den enda som jag måste lämna utan att se mig om, för annars kan jag aldrig gå därifrån.
Den enda som är perfekt för mig just för att den inte är perfekt.
Den enda som både får mig att skratta och gråta, och både av sorg och av glädje.

Den enda som jag älskar mer än allt annat.


NINJO, DU ÄR- OCH KOMMER SÅ LÄNGE DU LEVER ATT VARA- DEN MEST SÖTA, SNÄLLA, KNÄPPA, GULLIGA, SEGA, IRRITERANDE, OEMOTSTÅNDLIGA, TROGNA, JOBBIGA, INTELLIGENTA, UNDERBARA, GLADA, GLÄDJESPRIDANDE, VÄNSKAPLIGA, STARKA, VACKRA, MODIGA OCH KÄRLEKSFULLA BÄSTA VÄNNEN NÅGONSIN!


Vi hör ihop lilla älsklingen min, tills döden skiljer oss åt. ♥

Underbar Fredag

Hej mina vänner!
Idag har jag haft en underbar dag, lugn och rolig.

I förmiddags så gjorde jag väldigt lite, först så tog jag sovmorgon till kvart i 9. Välbehövt efter natten innan.
Sen var jag bara hemma och var lat som jag brukar på förmiddagarna hehe.

Vid lunch så cyklade jag till mammas jobb, och efter att vi varit där en stund och ätiti lunch så cyklade vi vidare till några affärer. En affär vi åkte till heter "Underbara hem" och jag tycker att den är precis lika underbar som själva namnet, full med jättefina saker av alla möjliga slag :)

På vägen hem så tänkte jag kolla om Ninjo var utanför Ica. Men bara ett par minuter senare så fick jag syn på både Anci och vovven, de hade varit ute på promenad.
Så Ninjo fick en dubbelpromenad idag, eftersom jag tog och gick iväg med honom till skogen.
Där hade vi det så mysigt som jag bara kan ha med denna vackra yorkshireterrier.
Först gick vi omkring, klättrade lite på stenar, sprang runt och busade och hade allmänt skoj.

Lite senare så fick jag syn på en av alla stora stenar som jag och plutten brukar klättra upp på när vi vill ha en mysig stund tillsammans.

Så där satt vi ganska länge. Faktum är att det kändes som att tiden hade stannat, att allt hade stannat förutom han och jag. Det enda jag hade i tankarna var hur ljuvlig och värdefull stunden var och hur mycket lycka Ninjo gav mig genom att bara vara i min famn och ge mig sina bedårande blickar. Som han alltid gör. Det var en fantastisk stund med min bästa kompis, en av de allra finaste stunderna vi haft tillsammans!  ♥




Ha en härlig kväll! :D

Wednesday and today

Onsdagen var så rolig, precis hela dagen var så himla rolig, varje minut!

Jag gick upp lite tidigare än jag gjort dagarna innan, ca kvart i 8.
Sen tog jag bussen ut till min älskade praktikplats, alltså katthemmet.

Eftersom jag har lov så behöver jag inte komma dit om jag inte vill. Men jag ville nästan inget hellre, trivs så otroligt bra där!
Så jag kom dit på min lediga dag, personalen blev väldigt överraskade när de fick se mig, men de var jätteglada över att jag kom.

Så det var en vanlig dag där, först städning på förmiddagen och resten av dagen bara mys, riktigt mycket mys.
Jag fick följa med till veterinären även denna gång, med Nalle Puh och Månson. Två fantastiskt vackra katter.
Puh är inte den där typiska gos- katten, han bara är och bryr sig inte om någonting. Cool kille.
Månson är en av de keligaste katter jag någonsin träffat, så fort man tar i honom så börjar han spinna, och när man klappar honom så gnider han sitt huvud mot ens ansikte och typ pussas. Så gullig att jag inte hittar ord!!


På kvällen fram till imorse så var jag hos Lisa, på halloweenfest. Det var väldigt trevligt och kul, vi lekte några lekar och ja, bara umgicks.
Jag tyckte att det var underbart att äntligen få träffa kompisarna som jag numera träffar enormt sällan.
Det blev bara några timmar sömn för oss, så idag har jag haft en slappardag hemma för har inte orkat vare sig gå ut med Ninjo eller träffa Melanie.
Jag har pratat med både Lova och Towe idag, det var trevliga samtal med mina kära vänner.



Ta hand om er och såklart era nära & kära. ♥








Tuesday

I tisdags så var jag först duktig och försökte få ordning bland alla mina saker, tex lägga undan massor med gamla böcker för att få plats för nya.
När jag var klar och mitt rum såg okej ut så gick jag hem till Melanie. Vi började kolla på andra "Sagan Om Ringen"- filmen. Jag tycker så mycket om dem, de är ganska otroliga.

Senare så följde jag med henne en kortis på stan. På vägen hem stannade vi till i lilla Kulturbutiken, för att titta på vårat gemensamma stora intresse; böcker.

Sen så skildes vi åt, och jag gick ut med min gulleplutt.
Vovven var betydligt piggare och gladare än han brukar vara de dagar då solen inte visar sig. Så det var självklart väldigt roligt, och gjorde att promenaden blev underbar. Vi sprang omkring i löven, på varenda liten gräsplätt som vi kunde hitta, och tog många pauser för gos. Vi älskar löven båda två, jag: att titta på, Ninjo: att gräva i, båda: Att springa runt i. ♥


När jag väldigt motvilligt lämnat Ninjo så gick jag till Mel igen och vi kollade vidare på filmen.


En mysig dag var det!



Visst är han charmig med det där hängande lövet i skägget?! :D

Allt är på topp

Hej på er, det var ett tag sen! Jag hoppas att ni har det jättebra :)

Det har minst sagt jag, är så lycklig så. Jag passar på att njuta ordentligt av lovet och (nästan) bara göra saker som jag tycker är jätteroligt.

Det allra roligaste är att jag får mer tid till Ninjo nu, och det betyder allt för lilla mig.


Nu ska jag göra ett inlägg för varje dag som gått sedan jag skrev senast och berätta lite kortfattat. Sådär som jag brukar göra, hihi. Kramar ♥







RSS 2.0