Denna dag, en sådan dag...

Idag är en sådan dag då jag vill allt och inget. Vad jag menar med det tänker jag inte förklara för jag vet det knappt själv.
Den här skoldagen har varit både jättebra, och lite smått förskräcklig. Jag är en sån idiot som sitter så mycket i sin egen värld att jag inte märker vad som händer runtomkring innan det är för sent. Förlåt mig mina vänner att jag ibland beter mig så själviskt och verkar jättedryg, jag lovar er att det inte är jag. Jag blir bara så nervös och så osäker att jag knappt vågar titta på er ibland. Jag har absolut ingenting emot er, jag älskar er.

I morse ville jag inte kliva upp. Jag ville bara ligga kvar och läsa. Sjävklart så gick jag upp ändå och begav mig till min fina skola och mina fina vänner där.

Först så hade vi idrott. Vi fortsatte med att hitta en låt med en passande dans koreorafi till. Haha, om vi verkligen ska ta den som vi valde så kommer vi minst sagt skämma ut oss totalt när vi ska dansa inför resten av klassen!

Annars hände inget särskilt roligt i skolan idag. Vi hade 2 mattelektioner som vanligt. Idag så gjorde vi jättemycket muntligt, och jag tycker att det är hemskt att få en fråga för jag blir så nervös då att jag ofta säger fel fast jag egentligen kan.


Men efter skolan så gick jag ut med Ninjo, så då fick jag det betydligt roligare. Kärlek säger jag bara. Min lilla sötnos är den mest trogna och lojala vännen jag har, han är bäst! :)


Den här både hemska och underbara dagen har gett mig massor med inspiration till dikter, så nu tänker jag skriva ner mina känslor och tankar innan jag exploderar.



Var rädd om er. ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0